Nervo druppels | Puur voor dieren Nervo druppels | Puur voor dieren Nervo druppels | Puur voor dieren Nervo druppels | Puur voor dieren
Nervo druppels | Puur voor dieren Nervo druppels | Puur voor dieren Nervo druppels | Puur voor dieren Nervo druppels | Puur voor dieren
PUUR - Nervo 50ml
0 Review | Review toevoegen
PUUR -Ā Nervo Bij onrust en nervositeit bij dieren Bij harde geluiden, vuurwerk of onweer Voor ontspanning voor en na operaties of tijdens een reis Te gebruiken voor paard, hond en kat Versuft niet

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 20,99
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

PUUR - Nervo

  • Bij onrust en nervositeit bij dieren
  • Bij harde geluiden, vuurwerk of onweer
  • Voor ontspanning voor en na operaties of tijdens een reis
  • Te gebruiken voor paard, hond en kat
  • Versuft niet

Puur Nervo druppels bij onrust en nervositeit bij paard, hond en kat, in het bijzonder voor harde geluiden, vuurwerk of onweer. Ter ondersteuning bij training. PUUR Nervo kan ook worden gegeven voor ontspanning voor en na operaties of tijdens een reis.

Dosering:

Tenzij therapeut of arts anders voorschrijft, twee keer daags. 
Goed schudden voor gebruik.

Paard 20 tot 30 druppels
Hond 10 tot 15 druppels
Kat 5 tot 10 druppels

1 ml = 20 druppels

Als het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 maal daags of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Meestal is dat de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van je dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal extracten en verdunningen kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening:

Geef dit product met een plastic spuitje direct in de mond, eventueel verdunnen met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd geven omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Als een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Adviezen voor gebruik:    

Ieder jaar blijkt dat veel bazen zich pas bij het afsteken van het eerste rotje weer herinneren dat hun
dier bang is voor vuurwerk. Paniek! Diepgewortelde vuurwerkangst is met geen pilletje of poeder weg te nemen, die illusie moet ook niet worden gekoesterd.

Wél hebben ze bij NML health een natuurlijk stappenplan bij vuurwerkangst ontwikkeld waarmee dieren, wanneer er tijdig mee wordt begonnen, ondersteund kunnen worden bij hun angst of bij de training om over deze angst heen te komen zonder een dier te versuffen. Deze middelen kunnen worden ingezet in meerdere stappen, ze versterken elkaars werking. Voor het beste resultaat is het aan te raden om nog VOOR de eerste knallen klinken te beginnen! Start met PUUR Tranquil of Phytonics Strezz begin december. Combineer met PUUR Nervo vanaf half december. Eventueel kan tijdens de knaldagen zelf nog Bach rescue remedy worden gegeven. 

Duur van behandeling:

Bij een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 - 3 weken.

Dit product kan eventueel blijvend gegeven worden. Het is raadzaam om na iedere 6 - 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten:

Haver extract (Avena sativa), Passiebloem (Passiflora incarnata), Stinkende gouwe (Chelidonium majus). Verdunde extracten van Hop (Humulus lupulus) en Rozemarijn (Rosmarinus officinalis). Alcohol 35% v/v. 

Inhoud: 50 ml

Kijk hier voor meer informatie over PUUR en zie ook een overzicht van al hun producten in onze webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.