Retour Zenden


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 7 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bio Amable geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@bio-amable.nl met de volgende gegevens:
 
  1. Naam
  2. Adres
  3. Emailadres
  4. Ordernummer

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Het retouradres is:

Bio Amable
Handelskade 7
1713 HS  OBDAM

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op:

  • Producten die zijn aangebroken
  • Als het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour in originele staat is
  • Ook producten uit de uitverkoop met korte houdbaarheidsdatum mogen niet retour worden gezonden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
  • Als het termijn van 14 dagen verstreken is
  • Als er geen annulering dus herroeping per mail verzonden is