Over Bio Amable

 
Bio Amable is mijn passie, ziel en zaligheid!

Helaas kreeg ik van Sinterklaas geen make-up wat bovenaan mijn verlanglijstje stond als kind, dus werd ik toen zelf vindingrijk. Ik maakte oogschaduw van kleurpotloden. De punten ging ik fijnmaken en zo had ik oogschaduw. En ook gebruikte ik de meeldraden van lelies! Dus het zat er al vroeg in de liefde voor make-up.
 
Ik ben al jaren bezig om zo gezond mogelijk te leven, en zorgvuldig met het milieu om te gaan. Hier ging wel wat aan vooraf. In 2003 is het bij mij behoorlijk spaak gelopen met mijn gezondheid. Doordat ik niet verder kwam bij de “reguliere” gezondheidszorg ben ik in het “alternatieve” circuit terecht gekomen met gevolg dat ik snel opknapte. Zo ga je steeds een stapje verder en leer je steeds meer over voeding en producten. Voeding, leefstijl en cosmetica/lichamelijke verzorging horen wat mij betreft bij elkaar.
 
Zelf heb ik ervaring met het Candida dieet, en volg sinds juli 2012 het oerdieet ofwel Paleo. Dit is voor mij de beste stap die ik heb kunnen maken voor mijn gezondheid, ik kan me niet herinneren me zo goed gevoeld te hebben! Het is dan ook geen dieet maar een leefwijze.

Naast Bio Amable ben ik ook begonnen met een mooi merk biologische etherische oliën: Alambika. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de glazen flesjes met etherische oliën. Ik rook er wat aan en deed wel eens wat op een brandertje meer niet. Daar is nu verandering in gekomen. Door een beroepsopleiding voor aromatherapie ben ik erachter gekomen hoe mooi etherische oliën wel niet zijn door hun geneeskrachtige werking en geuren. Alambika heeft suprieure kwaliteit biologische en wildcrafted oliën, uiteraard ook in deze webwinkel te vinden.

Mocht je vragen of ideeën hebben schroom niet en mail of bel. Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze winkel op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.
 
Veel plezier in deze webwinkel, of tot ziens in onze winkel in Obdam waar je welkom bent op afspraak of wanneer de vlag uithangt!

undefined 
Groet Cora 
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: