Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Hier vind je 100% natuurlijke biologische basis oliën, carrier oils ofwel dragende oliën

Alambika's basis oliën uniek in zijn soort, biologische of wildcrafted, en allen koud geperst.

Neem een kleine hoeveelheid basis olie in de palm van je hand en meng het met een paar druppels van je favoriete essentiële oliën. Zo kun je het toepassen op je huid.

Deze basis oliën zijn een enorm belangrijk kenmerk van een behandeling bij aromatherapie, deze oliën zijn puur plantaardig.

Het juiste en doordachte gebruik van basisolie ook bekend als dragende olie of carrier oil in therapeutische massage voegt een enorme extra dimensie aan het voordeel van de behandeling.

Deze oliën worden ook gebruikt bij de etherische oliën die niet puur op de huid kunnen worden aangebracht. Dan wordt het ook echt een dragende olie.

Als je jezelf wilt overtuigen over het voordeel voor de gezondheid en het welzijn die plantaardige oliën kunnen bieden, probeer elke dag zelf een massage met warme sesamolie voor een week voor een bad of douche, en merk het verschil dat opvalt. (Dit is een dagelijkse recept voor een goede gezondheid en wordt aanbevolen door Ayurveda's werelds oudste systeem van natuurlijke gezondheidszorg, en wordt gezegd dat dit allerlei kwalen kan voorkomen, evenwicht brengt, en de gezondheid en vitaliteit herstelt)

Waarom zijn drager oliën belangrijk?

Plantaardige oliën zijn grotendeels samengesteld uit vetzuren, die zeer belangrijk voor het lichaam zijn. Niet alleen omdat ze een belangrijke bron van energie zijn, maar ook omdat zij een onderdeel zijn voor de bouw en het onderhoud van gezonde cellen.

Veel plantaardige oliën bevatten essentiële vetzuren (EFAs). Deze kunnen niet worden geproduceerd door het lichaam, ze zijn nodig voor het leven en de gezondheid. Tekort aan EFAs kan leiden tot een aantal aandoeningen, waarvan o.a. een droge en schilferige huid, en verhoogd cholesterol.Weergave:


Bezig met laden...