Informatie

Verzending en levertijd

Wij streven er naar om de producten zo snel mogelijk te leveren en vaak is dat al de volgende dag. Het kan echter voorkomen dat bepaalde producten even niet leverbaar zijn. Dit komt omdat we zuivere natuurlijke producten verkopen, en dan kan het voorkomen dat de grondstoffen op zijn. In dat geval kunnen we kijken naar een vervangend product, terugbetaling of het product wordt nagezonden als het weer leverbaar is. In sommige gevallen sturen we ook een deellevering zonder extra bijkomende kosten.

Leveringstermijn:

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling binnen twee tot drie werkdagen, en meestal al dezelfde dag verzonden. Wij leveren alle producten uit voorraad. Mocht een product desondanks niet binnen dit termijn leverbaar zijn, dan nemen wij contact met je op en houden je op de hoogte van de leverdatum of wij restitueren direct het betreffende bedrag op je rekening.
 
We proberen je zo goed als kan op de hoogte te stellen, maar zo niet mail gerust om te vragen wanneer de verwachtte bezorg dag is.

Spoed? Neem even telefonisch contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Op zaterdag wordt ook geleverd. 

Pakketbezorgdienst

Wij verzenden pakketten via DHL en brievenbuspost via PostNL.
 
Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je bestelling op een ander adres, bijvoorbeeld je werkplek te laten bezorgen. Je kunt dit tijdens het bestelproces zelf aangeven door het afleveradres in te voeren. 
 
De kosten van het verzenden van de bestelling vind je hieronder.
 
Verzending binnen Nederland.
 
€ 4,00 voor brievenbuspakket & pakket post € 5,95

Verzendkostenvrij bij een bestelling vanaf € 65,00 dit gaat automatisch.
 
Verzending naar België 
   
€  8,95

Verzendkostenvrij vanaf € 100,00

 Verzending naar Duitsland

€ 11,95

Verzendkostenvrij vanaf € 75,00

 Verzending naar andere landen

Neem even contact met ons op!

Beschadigde verpakking:

Controleer altijd de verpakking op transportschade direct bij ontvangst.
Neem bij zichtbare schade van de verpakking direct contact met ons op via mail of per telefoon, neem foto's van de beschadigde verpakking en controleer de inhoud van de verpakking op beschadigingen. Na deze stappen kunnen wij schadevergoeding bewerkstelligen.


Bio Amable
Handelskade 7
1713 HS  Obdam
06-20870011
Email: info@bio-amable.nl
Website: www.bio-amable.nl
 
K.V.K. 57446059
BTW-nummer: NL184730399B01
IBAN: NL39INGB0007773965
BIC: INGBNL2A
 

Retour zenden

“Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bio Amable geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het formulier hieronder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

“Om hygiënische redenen kunnen producten die zijn aangebroken niet retour worden gezonden, mits de verzegeling niet verbroken is. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”
Uitzondering verzegelde producten.

Retour adres:

Bio Amable
Handelskade 7
1713 HS  Obdam
 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u het formulier invullen bij het kopje herroeping onderaan de homepage.
 
LET OP: Niet gemelde retourzendingen komen volledig voor uw rekening!