0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia /

Agua de Florida

Agua de Florida 


De originele Agua de Florida wordt gemaakt in Peru op basis van Peruaanse rietsuiker alcohol. Er is ook een goedkopere variant op de markt en is op basis van Eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een totaal andere samenstelling, ruikt veel minder fris en reinigt energetisch niet zo grondig als de originele Agua de Florida. Sjamanen gebruiken altijd de originele Agua de Florida voor hun ceremonies en reinigingen.

Let dus op het etiket, beide flesjes lijken erg op elkaar en er kan snel verwarring ontstaan. Als je zeker wilt zijn dat je de originele variant hebt, dan kun je dit zien op het etiket. Hier staat namelijk in blauwe letters voorop Agua de Florida.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Aqua De Florida - Florida Water Original Peru Medium
Aqua De Florida - Florida Water Original Peru Medium Florida water Agua de FLORIDA 70 ML   Voor rituelen en ceremonies De originele fles uit Peru
8,99 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.