Florida water original Peru |Agua de Florida
Aqua De Florida - Florida Water Original Peru Medium
0 Reviews | Review toevoegen
Aqua De Florida - Florida Water Original Peru Medium Florida water Agua de FLORIDA 70 ML   Voor rituelen en ceremonies De originele fles uit Peru

Standaard levertijd

1 dag

€ 8,99
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Aqua De Florida - Florida Water Original Peru Medium

  • Florida water Agua de FLORIDA 70 ML  
  • Voor rituelen en ceremonies
  • De originele fles uit Peru

Dit is de fles met het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol (dus niet op basis van eau de cologne). Dit Florida water wordt gebruikt bij (schoonmaak) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur is zacht, diep, mysterieus en magisch.

Waarom  de originele Agua de Florida gebruiken:

De originele Agua de Florida wordt gemaakt in Peru op basis van Peruaanse rietsuiker alcohol. Er is ook een goedkopere variant op de markt en is op basis van Eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een totaal andere samenstelling, ruikt veel minder fris en reinigt energetisch niet zo grondig als de originele Agua de Florida. Sjamanen gebruiken altijd de originele Agua de Florida voor hun ceremonies en reinigingen.

Let dus op het etiket, beide flesjes lijken erg op elkaar en er kan snel verwarring ontstaan. Als je zeker wilt zijn dat je de originele variant hebt, dan kun je dit zien op het etiket. Hier staat namelijk in blauwe letters voorop Agua de Florida.

Gebruik:

Florida Water kan gesprenkeld worden in ruimtes.

WAARSCHUWING: Niet om in te nemen. Brandbaar. Pas op met open vuur. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Buiten het bereik van huisdieren en kinderen houden. Buiten bereik houden van ontvlambare materialen. Vermijd contact met huid en kleding. Kan allergische reacties veroorzaken. Florida Water kan gesprenkeld worden in ruimtes.

Inhoud: 70 ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.