filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Puur voor DIEREN


Bewust gezonde producten voor dieren!
Bij Bio Amable hebben we producten van PUUR gezondheidsproducten voor kat en hond. De producten zijn samengesteld op basis van fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde en worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen. We hebben een beperkte productlijn in de shop, maar producten voor de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en gedrag kunnen altijd na een mailtje of telefoontje voor je besteld worden. 

Veelvuldig ingezet producten zijn bijvoorbeeld PUUR L-Lysine voor de niezende kat of PUUR Magnesium voor paarden.

Diluten van PUUR zijn op basis van fytotherapie en/of verdunde ingrediënten die het zelfgenezend vermogen van het dier stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn het desensibiliseren met PUUR Pollen of PUUR Detoxi voor de afvoer van afvalstoffen. En wat zijn we bij Bio Amable een voorstander van het natuurlijk behandelen!

Wij verkopen producten van PUUR bij stress voor paarden, honden en katten. Mocht je andere producten van Puur willen bestellen laat het ons weten!

Producten van Puur in de webshop Bio Amable:

Bij angst voor vuurwerk, verhuizing etc.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

PUUR - Nervo 50ml

PUUR - Nervo Bij onrust en nervositeit bij dieren Bij harde geluiden, vuurwerk of onweer Voor ontspanning voor en na operaties of tijdens...

20,99

visibility

PUUR - Tranquil 75 g

PUUR - Tranquil Bij vuurwerk angst, verhuizing, reizen, onweer etc. Voor kat en hond Makkelijk in het voer toe te passen De natuurlijke...

19,99

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.