Strezz druppels bij vuurwerk angst | Phytonics
Phytonics - Strezz 50 ml
0 Review | Review toevoegen
Phytonics - Strezz 50 ml Bij acute- en chronische stress Vuurwerk angst, verhuizing, reizen, operatie en onweer Voor paard, hond en kat

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 38,95

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Phytonics - Strezz 50 ml

  • Bij acute- en chronische stress
  • Vuurwerk angst, verhuizing, reizen, operatie en onweer
  • Voor paard, hond en kat


Phytonics Strezz druppels bij acute- en chronische stress zowel emotioneel als fysiek. Bij vuurwerk angst, verhuizing, reizen, operatie en onweer.

Dosering:

Goed schudden voor gebruik.
Tenzij therapeut of arts anders voorschrijft, twee keer daags:

Paard - 7 druppels
Hond -  5 druppels
Kat  -    3 druppels

1 ml = 20 druppels

Als het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 maal daags of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Meestal is dit de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal extracten en verdunningen kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening:

Geef de druppels met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel met een beetje water verdunnen. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Als je dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Duur van de behandeling:

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 - 3 weken.

Dit product kan eventueel blijvend gegeven worden. Het is raadzaam om na iedere 6 - 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
 

Adviezen voor gebruik:    

Ieder jaar blijkt dat veel bazen zich pas bij het afsteken van het eerste rotje weer herinneren dat hun
dier bang is voor vuurwerk. Paniek! Diepgewortelde vuurwerkangst is met geen pilletje of poeder weg te nemen, die illusie moet ook niet worden gekoesterd.

Wél hebben ze bij NML health een natuurlijk stappenplan bij vuurwerkangst ontwikkeld waarmee dieren, wanneer er tijdig mee wordt begonnen, ondersteund kunnen worden bij hun angst of bij de training om over deze angst heen te komen zonder een dier te versuffen. Deze middelen kunnen worden ingezet in meerdere stappen, ze versterken elkaars werking. Voor het beste resultaat is het aan te raden om nog VOOR de eerste knallen klinken te beginnen! Start met PUUR Tranquil of Phytonics Strezz begin december. Combineer met PUUR Nervo vanaf half december. Eventueel kan tijdens de knaldagen zelf nog Bach rescue remedy worden gegeven. 

Contra-indicatie:

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Samenstelling:

Bitterzoet, Grote Wolfsklauw, Saffraan, Sint-Janskruid, Valkruid, Walnoot, Houtskool, Natrium Muriaticum, Zincum Metallicum, Bentonite-Montmorillonite, alcohol 33%.

Inhoud: 50 ml

Klik hier om meer te lezen over Phytonics.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.