Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Loveli


Natuurlijke ingrediënten staat bij Loveli op nummer 1. Het woord "natuurlijk" is niet beschermd en kan door iedere producent op het potje gezet worden. Daarom vindt Loveli het belangrijk dat openheid en eerlijkheid belangrijk en ze precies vertellen wat Loveli onder natuurlijk verstaat.

Natuurlijk is bij Loveli alles wat van planten afkomstig is. Lijkt simpel, maar dat is het nog niet. Bijenwas en honing worden bijvoorbeeld door bijen verzameld, maar komen wel van planten. Bij twijfel houden ze daarom de lijst ingrediënten aan die goedgekeurd is door de certificeringsorganisaties Ecocert of BDIH voor de productie van hun care-producten in de shop. Veel producten bevatten dus wel bijenwas en honing en zijn dan niet Vegan zoals bijvoorbeeld de deodorant.

Welke stoffen zitten er NIET in de producten van Loveli:

 • Aluminium
 • Dierlijke producten tenzij door dieren geproduceerd, zoals bijenwas en honing
 • Microplastics
 • Nano
 • Palmolie
 • Parabenen
 • PEG's
 • Siliconen
 • SLS/SLES
 • Synthetische geurstoffen
 • Synthetische kleurstoffen

Biologisch & organic

Biologisch en organic zijn wel termen die beschermt zijn. Het houdt in dat bij de productie van een ingrediënt zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met milieu, dier en mens. 

Voor de producten bij Loveli hebben zij ook een absolute voorkeur voor biologisch. Waar dat mogelijk is, kiezen ze dus altijd voor de biologische variant van een ingrediënt.

Maar (nog) niet alle ingrediënten van de Loveli-producten zijn eco-gecertificeerd (officieel biologisch). Dat zit zo: Ingrediënten als water en natriumbicarbonaat daar bestaan geen eco-gecertificeerde versies van. Ook kan het zijn dat ingrediënten geen eco-certificering hebben omdat de producent niet kan of wil betalen voor certificering maar dat het wel biologisch is. In sommige gevallen is het nog niet gelukt om het ingrediënt van de juiste kwaliteit en dichtbij huis te vinden in de bio variant. 

De producten zijn dus al grotendeels biologisch en ze werken keihard om alle niet-biologische ingrediënten te vervangen door gecertificeerd biologische ingrediënten. 

Verpakkingen:

De grote droom van Loveli is om ook alle verpakkingen uitgevoerd te hebben in duurzaam materiaal. Liefst biodegradable zodat je een leeg flesje ook zo op de composthoop zou kunnen gooien. Wat precies het duurzaamste materiaal is, daar is nog volop discussie over en die discussie volgen ze op de voet. De productie van de Loveli care-producten vindt plaats bij Rebel Nature in Amsterdam. Wel zo fijn!

Producten van Loveli in de webshop Bio Amable:

Deodorant:

Deodorant navullingen:

Sun cream producten:

Lichaamsverzorging:

Gezichtsverzorging:

Gezichts- en lichaamsverzorging voor heren:

Lipverzorging:

Handen en voeten:

Haarverzorging:

Babyverzorgingsproducten:Weergave:
  1 / 7  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.