Refill Face oil night | Loveli
Loveli - Refill Face Oil Night 55ml
0 Review | Review toevoegen
Loveli - Refill Face Oil Night  Herstellende gezichtsolie voor de nacht Geschikt voor de gevoelige, droge en rijpere huid 100% troepvrij
€ 32,50
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Loveli - Refill Face Oil Night 

  • Herstellende gezichtsolie voor de nacht
  • Geschikt voor de gevoelige, droge en rijpere huid
  • 100% troepvrij
     
Deze Loveli Face oil Night is speciaal ontwikkeld voor de nacht als je huid zich weer gaat herstellen. De mooie oliën herstellen je huid van alles wat het overdag heeft moeten verduren door zonlicht, wind, airco en luchtvervuiling.

Wilde rozenolie zorgt voor het herstel van de droge, schilferige en zonbeschadigde huid. Deze Face oil Night heeft de opwekkende geur van roos.

Facial oil versus nachtcrème:

Waarom zou je een face oil in plaats van een nachtcrème gebruiken? De meeste nachtcrèmes bestaan voor een groot deel (soms wel 70%) uit water. Water dat je huid helemaal niet kan opnemen en dus niets voor je huid doet. Van de overige 30% gaat een deel naar de emulgator die er voor zorgt dat de crème een crème blijft en niet uiteen valt in water en oliën en dan heb je ook nog een goed conserveermiddel nodig om ervoor te zorgen dat het een tijd goed blijft. Het percentage werkzame stoffen dat dan overblijft is behoorlijk laag.

De Loveli Face oils bestaan voor bijna 100% uit pure oliën. Er is alleen vitamine E toegevoegd als antioxidant. De Face oil Night is een combinatie van 4 mooie oliën die samen zorgen voor de verzorging en het herstel van je huid. De Loveli Face oil Night trekt in tegenstelling tot de Face oil Day veel minder snel in, maar vooral heel diep. Zodat het daar zijn herstellende werking kan doen. De Loveli Face oil Night is minder geschikt voor overdag, omdat de bijzondere oliën in deze Face oil lichtgevoelig zijn.

Geschikt voor:

De gezichtsolie is ontwikkeld voor de droge, gevoelige en/of rijper wordende huid. Als je nog geen 30 jaar bent, of heb je een vette huid, dan is de Facecream meer geschikt voor je. Voor een gemengde huid is het een kwestie van uitproberen, bij de één wordt de huid rustiger, bij de ander niet.

Gebruik:

Een paar druppeltjes zijn genoeg voor je gezicht en je hals en zelfs decolleté kun je er een plezier mee doen. Gebruik de gezichtsolie na de Facewash en de Facemist. De Face oil Night is vooral bedoeld voor ‘s nachts, voor overdag is de Loveli Face oil Day perfect.

Stappenplan naar een Loveli skin:

Wees lief voor je huid en maak van deze 4 stappen je vaste ritueel:
 
  • Stap 1: Reinig je huid op een ultra milde manier met de Face wash
  • Stap 2: Herstel de ph-waarde van je huid met de Facemist
  • Stap 3: Bescherm je huid als je dag begint met de Face oil Day of Facecream
  • Stap 4: Verzorg je huid voor de nacht met deze Face oil Night of de Facecream

Ingrediënten:

INCI: Cucumis Sativus Seed Oil (Komkommerzaad-olie), Simmondsia Chin- Ensis (Gouden jojoba olie), Rosa Moschata (Wilde rozenolie), Tocopherol (Vitamine E), Helianthus Annuus Seed Oil (Zonnebloemolie), Pelargonium Graveolens (Essentiële olie van geranium), Citronellol*, Geraniol*, Citronellyacetaat*, Geranylacetaat*, Rozenoxide*

*Natuurlijke Bestanddelen Essentiële Oliën

Inhoud: 55 ml

Kijk hier voor meer informatie over Loveli, en een overzicht van de Loveli producten die te koop zijn in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.