Foot deo powder | Loveli
Loveli - Foot Deo Powder
0 Review | Review toevoegen
Loveli - Foot Deo Deodorant poeder voor voeten Geschikt voor vrouwen, mannen en pubers Met de spa geur van Eucalyptus en Rozemarijn

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 10,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Loveli - Foot Deo

  • Deodorant poeder voor voeten
  • Geschikt voor vrouwen, mannen en pubers
  • Met de spa geur van Eucalyptus en Rozemarijn

Deodorant poeder voor in je schoenen. Ook klaar met de geur die tevoorschijn komt als je je schoenen uit trekt? Of heeft iemand in je omgeving een zweetvoetenprobleem? Deze Foot deo poeder maakt zweetvoeten en zweetschoenen weer heerlijk fris.

De Foot deo is een combinatie van zuiveringszout dat bacteriën doodt en daardoor zweetgeur voorkomt. Plus een dosis arrowroot, omdat dat heel goed vocht absorbeert en geurtjes helpt te verminderen. Een beetje zinkoxide, omdat dit de vetzuren van hormoonzweet omzet in geurloze zouten. Dat gecombineerd met de heerlijke essentiële oliën van Eucalyptus en Rozemarijn. Die ruiken niet alleen heerlijk, maar hebben ook nog eens ontsmettend en antibacteriële eigenschappen.

Gebruik:

Strooi het poeder gewoon in je schoenen voordat je ze aantrekt, en achteraf als je ze weer uittrekt. Het mag ook in je sokken of op je voeten, maar dat is wat lastiger om te doen. In je schoenen strooien werkt ook prima en maakt die verzamelplaats van bacteriën meteen weer fris. Het werkt bij sneakers, laarsjes, kantoorschoenen, werkschoenen enz.

Haal voorzichtig de deksel van het strooipotje, er kan er een beetje poeder los in de deksel zitten. Verwijder het beschermkartonnetje dat de gaatjes blokkeert en strooi een beetje poeder in iedere schoen net zoals je talkpoeder zou strooien. Het is een beetje uitproberen wat voor jou de fijnste hoeveelheid is.

Goed om te weten:
Voor kinderen tot 5 jaar adviseren we deze Foot deo niet te gebruiken vanwege de toegevoegde etherische oliën. Kids hebben een dunnere huid dan volwassenen en kunnen gevoelig reageren op etherische oliën.
Het poeder potje is met een kartonnetje afgesloten, toch kan het zijn dat er tijdens vervoer poeder in de dop is gekomen. Open het potje de eerste keer dus voorzichtig.
Wil je graag een deopoeder gebruiken op andere plekken van je lichaam (zoals onder je borsten), dan kun je beter deze deopoeder gebruiken. Deze is namelijk zachter van geur en geeft minder kans op irritaties van de gevoelige huid, zoals bij je borsten.

Ingrediënten:

INCI: Sodium Bicarbonate (Zuiveringszout), Maranta Arundinacea (Arrowroot) Root Powder, Zinc Oxide (Ongecoat, Non-Nano), Eucalyptus Globulus (Euca­lyptus) Oil, Rosemarinus Officinalis (Rozemarijn) Oil, Limonene*, Linalool*

*Natuurlijke Bestanddelen Essentiële Oliën

Inhoud: 60 gram

Kijk hier voor meer informatie over Loveli, en een overzicht van de Loveli producten die te koop zijn in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.