0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Bee's Wrap

Bijenwas doekenLogo Bee's Wrap


Bee's wraps zijn een duurzaam, veilig en biologisch alternatief voor aluminium- en huishoudfolie. Je voedsel blijft langer vers verpakt in Bee's Wraps. Beter voor jezelf en beter voor het milieu. Biologische katoenen doeken met bijenwas, boomhars en jojoba, om voedsel in te verpakken of om voedsel in mee te nemen.

Wat kan ik doen met Bee's wraps?


Bee's Wrap is een modern alternatief voor plastic verpakkingsmateriaal!
Duurzaam verpakken! Ideaal voor het bewaren van groente, kaas of brood en het afdekken van schalen.

Waarvan is een Bee's wrap gemaakt?


Bee's Wrap is gemaakt van biologische katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Door deze was, hars en olie heeft het doek een antiseptische werking en blijven je verpakte etenswaren langer goed dan in gewoon folie of een bakje verpakt voedsel. De Bee's Wrap vormt zich om het te verpakken product door de warmte van je handen, en zorgt daardoor dat het afgesloten wordt.

Hoe bijenwasdoeken reinigen?Bijenwas doeken wassen en drogen


De doeken zijn makkelijk te reinigen door af te spoelen onder KOUD water met eventueel wat afwasmiddel als dat nodig is. Gebruik geen warm water, want daar gaat de bijenwas op reageren. Hang daarna op om te drogen en de Bee's Wrap is klaar voor het volgende gebruik!

Waarom zou je bijenwasdoeken gebruiken?


Zoals we allemaal weten is er veel te veel plastic afval in de wereld, onze oceanen zitten er vol mee........ We kunnen zelf allemaal een steentje bijdragen door minder plastic te gebruiken als dit niet nodig is. Plastic bevat bovendien BPA (Bisfenol A) een stof wat afgeeft aan vloeistoffen en voeding. BPA is een hormoon beïnvloedende stof, die de effecten van oestrogeen imiteert. Voor mij een reden om huishoudfolie te laten staan. Bij gebruik van aluminiumfolie heb je ook afval wat niet nodig is. Bovendien zijn er over aluminiumfolie de laatste tijd ook slechte berichten. Aluminium zelf is een stof die de werking van het zenuwstelsel beïnvloed. Er komen steeds meer studies die er op wijzen dat gebruik van aluminiumfolie bij voedselbereiding het aluminiumgehalte in het voedsel enorm verhoogt. In beide gevallen zijn de Bee's Wraps een superfijn en veilig alternatief! Duurzaam, makkelijk en fijn in gebruik. En dan nog een voordeel: het voedsel wat verpakt is in Bee's wraps dat blijft veel langer vers. Twee vliegen in één klap. 

Producten van Bee's Wrap in de webshop Bio Amable:


Bijenwasdoeken per stuk:

Bijenwasdoeken per pak van 3 stuks:

Om je brood in mee te nemen, Sandwich Wrap in 3 kleuren "Food Wrap reusable":Brood meenemen in Bee's wrap

Bijenwasdoek voor een heel brood:

Variatie pakket assorti met small, medium en large:

Variatie pakket assorti met small, medium en large in 3 kleuren:


Voedsel meenemen verpakt in Bee's Wraps


Weergave: