0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Duurzame producten / Bijenwas doeken om voedsel in te pakken /

Bee's Wrap - Single Large 33 x 35 cm

Bee's Wrap - Single Large 33 x 35 cm
1 Reviews | Review toevoegen

Bee's Wrap - Single Large 33 x 35 cm Bee's wraps zijn een duurzaam, veilig en biologisch alternatief voor aluminium- en huishoudfolie. Je voedsel blijft langer vers verpakt in Bee's Wraps. Beter voor

Standaard levertijd

1 dag

€ 9,00
Prijs per 

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Bee's Wrap - Single Large 33 x 35 cmLogo Bee's Wraps

  • Doek van 33 x 35 cm
  • Om voedsel in te verpakken
  • Biologisch katoen met bijenwas, boomhars en jojoba
  • Keer op keer te gebruiken
  • Wasbaar

Bee's wraps zijn een duurzaam, veilig en biologisch alternatief voor aluminium- en huishoudfolie. Je voedsel blijft langer vers verpakt in Bee's Wraps. Beter voor jezelf en beter voor het milieu. Biologische katoenen doeken met bijenwas, boomhars en jojoba, om voedsel in te verpakken of om voedsel in mee te nemen. De bijenwasdoeken zijn in diverse maten bij ons te verkrijgen.

Ideaal voor het bewaren van groente, kaas of brood en het afdekken van schalen.

Bee's Wrap is gemaakt van biologische katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Door deze was, hars en olie heeft het doek een antiseptische werking en blijven je verpakte etenswaren langer goed dan in gewoon folie of een bakje verpakt voedsel. De Bee's Wrap vormt zich om het te verpakken product door de warmte van je handen, en zorgt daardoor dat het afgesloten wordt.

Hoe reinigen?

De doeken zijn makkelijk te reinigen door af te spoelen onder KOUD water met eventueel wat afwasmiddel als dat nodig is. Gebruik geen warm water, want daar gaat de bijenwas op reageren. Hang daarna op om te drogen en de Bee's Wrap is klaar om weer gebruikt te worden!
Bee's Wraps duurzaam voedsel inpakken
Zoals we allemaal weten is er veel te veel plastic afval in de wereld, onze oceanen zitten er vol mee........ We kunnen zelf allemaal een steentje bijdragen door minder plastic te gebruiken als dit niet nodig is. Plastic bevat bovendien BPA (Bisfenol A) een stof wat afgeeft aan vloeistoffen en voeding. BPA is een hormoon beïnvloedende stof, die de effecten van oestrogeen imiteert. Voor mij een reden om huishoudfolie te laten staan. Bij gebruik van aluminiumfolie heb je ook afval wat niet nodig is. Bovendien zijn er over aluminiumfolie de laatste tijd ook slechte berichten. Aluminium zelf is een stof die de werking van het zenuwstelsel beïnvloed. Er komen steeds meer studies die er op wijzen dat gebruik van aluminiumfolie bij voedselbereiding het aluminiumgehalte in het voedsel enorm verhoogt. In beide gevallen zijn de Bee's Wraps een superfijn en veilig alternatief! Duurzaam, makkelijk en fijn in gebruik. En dan nog een voordeel: het voedsel wat verpakt is in Bee's wraps dat blijft veel langer vers. Twee vliegen in één klap. 

Inhoud: 1 stuks

Kijk hier voor meer informatie over alle bijenwasdoeken om voedsel in te verpakken van Bee's Wrap en al hun producten die in de webshop Bio Amable te koop zijn.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Max - 24-03-2018 14:40

Mijn ideale manier van verpakking voor brood en kaas.
Naast milieu voordeel door uitsparing van zakjes heb ik ook het idee dat de producten lekkerder blijven. Aanrader dus.