Vegan bread meadow magic | Bee's Wrap Vegan bread meadow magic | Bee's Wrap ">
Vegan bread meadow magic | Bee's Wrap Vegan bread meadow magic | Bee's Wrap
Bee's Wrap - VEGAN Bread Meadow Magic
0 Review | Review toevoegen
Bee's Wrap - VEGAN Bread Meadow Magic Om 1 brood mee in te pakken Groot genoeg om een schaal mee af te dekken Biologisch katoen met plantaardige was, boomhars en kokosolie Wasbaar Vegan

Standaard levertijd

1 dag

€ 20,25

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Bee's Wrap - VEGAN Bread Meadow MagicLogo Bee's Wraps

  • Om 1 brood mee in te pakken
  • Groot genoeg om een schaal mee af te dekken
  • Biologisch katoen met plantaardige was, boomhars en kokosolie
  • Wasbaar
  • Vegan

Met deze Vegan wrap pak je met gemak een heel brood in, maar je kunt er ook een grote schaal afdekken, daar is dit formaat zeer geschikt voor.

Superfijn als alternatief voor aluminium- en plasticfolie!
Bee's Wrap heeft nu ook deze plantaardige versie "de Vegan Wrap". Deze nieuwe wrap heeft in plaats van bijenwas nu plantaardige was, biologische kokosolie en boomhars. De doeken zijn nog steeds herbruikbaar, wasbaar en ook biologisch afbreekbaar. Het vrolijke design is gebaseerd op de wilde bloemen. Bee's wraps zijn plasticvrij en een duurzaam, veilig en biologisch alternatief voor huishoud- en aluminiumfolie. Je voedsel blijft langer vers verpakt in Bee's Wraps. Beter voor jezelf en beter voor het milieu.

Deze bread wrap is 43 x 58 cm.

De Vegan wrap is ook te verkrijgen in de 3-pack assorti en ook de Sandwich Wrap.
De Bee's Wrap vormt zich om het te verpakken product door de warmte van je handen, en zorgt daardoor dat het afgesloten wordt.

Hoe reinigen?

De wasdoeken zijn makkelijk te reinigen door af te spoelen onder KOUD water met eventueel wat afwasmiddel als dat nodig is. Gebruik geen warm water, want daar reageert het waslaagje op. Hang daarna op om te drogen en de Bee's Wrap is klaar om weer gebruikt te worden!

Zoals we allemaal weten is er veel te veel plastic afval in de wereld, onze oceanen zitten er vol mee........ We kunnen zelf allemaal een steentje bijdragen door minder plastic te gebruiken als dit niet nodig is. Plastic bevat bovendien BPA (Bisfenol A) een stof wat afgeeft aan vloeistoffen en voeding. BPA is een hormoon beïnvloedende stof, die de effecten van oestrogeen imiteert. Voor mij een reden om huishoudfolie te laten staan. Bij gebruik van aluminiumfolie heb je ook afval wat niet nodig is. Bovendien zijn er over aluminiumfolie de laatste tijd ook slechte berichten. Aluminium zelf is een stof die de werking van het zenuwstelsel beïnvloed. Er komen steeds meer studies die er op wijzen dat gebruik van aluminiumfolie bij voedselbereiding het aluminiumgehalte in het voedsel enorm verhoogt. In beide gevallen zijn de Bee's Wraps een superfijn en veilig alternatief! Duurzaam, makkelijk en fijn in gebruik. En dan nog een voordeel: het voedsel wat verpakt is in Bee's wraps dat blijft veel langer vers. Twee vliegen in één klap. 

Inhoud: 1 stuks

Kijk hier voor meer informatie over alle bijenwasdoeken om voedsel in te verpakken van Bee's Wrap en al hun producten die in de webshop Bio Amable te koop zijn.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.