0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Blog /

Waarom ik niet zonder supplementen kan

Supplementen die mij helpen


Gepubliceerd op: 27-09-2017
Deze blog is geschreven door: Cora Braas


Middel tegen kramp


Het slikken van supplementen is bij mij begonnen na een zeer waardevolle Magnesium olie makkelijk op te nemen van Zechsaltip die ik kreeg van de yogalerares. Ik kampte al jaren met kramp. Vooral 's nachts werd ik daar vaak wakker van, en moest ik eruit om de kramp uit mijn kuit te krijgen. Ik had al een roestige vijl en een stuk zeep in bed, want je probeert gewoon alles om maar rustig te kunnen slapen. Toen ik tijdens de yoga ook bepaalde oefeningen niet kon doen omdat ik iedere keer kramp kreeg, zei de lerares dat ik eens Magnesium moest gaan proberen. Sinds dien heb ik geen kramp meer. Als ik een drukke periode heb en vergeet te slikken, dan heb ik zo weer last van kramp. Voor mij het bewijs dat het helpt.

Ik merk ook dat ik rond en tijdens mijn menstruatie meer meer Magnesium nodig heb, en gebruik dan ook iets meer. Dan spray ik mijn buik in met Magnesium olie. Werkt perfect. Het is ook niet raar dat vrouwen naar chocolade snakken als ze ongesteld zijn, want (pure) chocolade bevat ook Magnesium! De olie is ook fijn als je slecht pillen kunt slikken. Olie wordt uitstekend door de huid opgenomen en helpt net zo goed als pillen.

Vitamine D druppels van BonusanVitamine D


Ik slik ook Vitamine D, omdat ik artrose heb ben ik voorzichtig met voeding, en omdat Vitamine D ook invloed heeft op de botten heb ik een test gedaan waaruit bleek dat ik een duidelijk tekort had. Ik ben regelmatig buiten, maar de zon schijnt ook niet altijd. Door de druppels te nemen voel ik me ook beter, leuke bijkomstigheid. Er is ook een goede Vitamine D in pil vorm mocht je de druppels vies vinden. Want er zit wel een olieachtig smaakje aan.

Omega 3 visolie


Door mijn artrose heb ik regelmatig last van mijn gewrichten. Ik merk gewoon als ik trouw mijn Omega 3 capsule inneem dat ik minder stram ben en minder pijn heb. 

Samengestelde vitamines speciaal voor de vrouw


Daarnaast slik ik ook een multi vitamine die speciaal is voor vrouwen, omdat dit de eventuele tekorten van mineralen en andere stofjes aanvult. Vroeger zaten er veel meer mineralen en voedingsstoffen in de grond, wat weer door de wortels werd opgenomen en in de plant terecht kwam, tegenwoordig komt de groente uit de kas of van schrale grond en bevat het veel minder goede stofjes dan vroeger. Daarom vul ik het graag aan met deze multi die speciaal gemaakt is voor wat de vrouw nodig heeft.

Probiotica na gebruik van AntibioticaProbiotica van Royal Green


Antibiotica is soms echt nodig, maar maakt ook de goede bacteriën in je darmen kapot. Goede bacteriën die nodig zijn voor je weerstand en die je hard nodig hebt. Antibiotica verstoort dus behoorlijk je darmflora. Het is zeer verstandig om na gebruik van Antibiotica een Probiotica te nemen om het tekort aan te vullen en de darmflora weer in balans te brengen. Ik gebruik de Probiotica van Royal Green

Waar moet je op letten als je supplementen wilt kopen


Dat de supplementen zo zuiver mogelijk zijn, dat wil zeggen zo min mogelijk vul middelen en het liefste biologisch, want dan zitten er geen chemische stoffen in. Wij hebben voor twee merken gekozen die hiervoor in aanmerking komen. Bonusan en Royal Green. Dus let niet op de prijs, want goedkoop is in dit geval echt duurkoop. De goede supplementen zijn ook regelmatig in de aanbieding dus dan kun je extra je slag slaan.