Flora Gold | Royal Green
Royal Green - Flora Gold 60 tabletten
0 Review | Review toevoegen
Royal Green - Flora Gold Bevat 7 verschillende maagsap resistente bacteriën Bacteriën die van nature in ons lichaam voorkomen Gecontroleerde afgifte in de darmen Glutenvrij Royal Green Flor
€ 32,95

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Royal Green - Flora Gold

  • Bevat 7 verschillende maagsapresistente bacteriën
  • Bacteriën die van nature in ons lichaam voorkomen
  • Gecontroleerde afgifte in de darmen
  • Glutenvrij


Royal Green Flora Gold heeft maar liefst 7 verschillende maagsap resistente bacteriën. Bevat bij productie 8 miljard bacteriën per 2 tabletten. De Royal Green gepatenteerde transporttechnologie zorgt ervoor dat de bacteriën optimaal beschermd worden en via ‘gecontroleerde afgifte’ worden afgegeven in de volledige lengte van de darmen. De speciaal toegevoegde FOS (fructo-oligosacchariden) bevorderen de groei van onze bacteriën.

Het resultaat is een ongeëvenaarde werking. Flora Gold bevat alleen bacteriën die van nature in ons lichaam voorkomen.

Royal Green geeft je de volgende garanties:
7 verschillende maagsapresistente bacteriën
8 miljard bacteriën per 2 tabletten
Gecontroleerde afgifte en optimale werking

Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven, en dat is op de natuurlijke manier! We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!


Flora Gold is vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- en smaakstoffen. Flora Gold is ook glutenvrij.

Gebruik:

2 tabletten per dag, liefst 1 in de ochtend en 1 in de avond op een lege maag. Dosering niet overschrijden.
Geldt bij alle voedingssuplementen: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten:

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten:
* 8 miljard bacteriën
De bacteriemix bestaat uit gelijke verhoudingen van Lactobacillus fermentum, L. plantarum, L. acidophilus, L. rhamnosus, L. salivarus, Bifidobacterium bifidum en B. longum. Bevat tevens 50 mg FOS (fructo-oligo-sachariden).

Inhoud: 60 tabletten

Kijk hier voor een overzicht van alle supplementen van Royal Green in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.