0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Walden Natural Perfume

WaldenLogo Walden natural perfumes


100% natuurlijke parfums waar zelfs de gevoelige neuzen blij van worden. 

De inspiratie voor de 100% natuurlijke parfums van Walden kwam van Henry Davids Thoreaus’ boek ‘Walden’. Dit boek was een soort meditatie gids die daarnaast mensen inspireerde om meer in eenheid te gaan leven met de natuur. Het werd geschreven toen Thoreau gedurende twee jaar in het Walden Forest woonde. Hoewel de publicatie van het boek inmiddels al langer dan twee eeuwen geleden is, zijn vandaag de dag nog steeds mensen geboeid door het principe van zelfvoorziening en anti-materialisme.

Fijne geuren, parfum met 100% natuurlijke ingrediënten

De Walden parfums zijn allemaal handgemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en met een knipoog naar de periode voor de komst van parfums met de synthetische ingrediënten. Walden is er trots op dat zij de eeuwenoude tradities van het creëren van bijzonderen geuren en het ontwikkelen van parfums met alleen de beste en hoogwaardigste ingrediënten nog steeds in ere houden. Walden perfumes komt tegemoet aan alle wensen; zo vind je in de collectie zowel bloemige, frisse als houtachtige geuren. Zowel de parfums als de look van de Walden perfumes is buitengewoon luxueus.

Bijzonder weetje:

De verpakking van elk Walden parfum heeft een quote gekregen die afkomstig is uit het boek Walden, wat natuurlijk de inspiratie was voor de gehele Walden collectie. De naam van elke afzonderlijke geur is dan weer een deel van die quote wat de parfums nog bijzonderder maken.
 

Parfums 50 ml van Walden in de webshop Bio Amable:

Parfums 15 ml purse spray van Walden:

Parfum roll-on zonder alcohol:

Sample sets:Weergave: