Top

The Ohm Collection - DEOdorant Poeder Cedar

 • The Ohm Collection - DEOdorant Poeder Cedar
 • The Ohm Collection - DEOdorant Poeder Cedar
21,95

The Ohm Collection - DEOdorant Poeder Cedar

 • Lang werkzaam, minstens 12 tot 24 uur actief
 • Heerlijke geur, zowel voor dames als voor heren
 • Geeft langer een fris resultaat
 • Aluminiumvrij
 • 5 tot 6 maanden met 1 verpakking, dus heel voordelig
 • Vegan en dierproefvrij
De poeder DEOdorant van The Ohm Collection is een veilige deodorant die langer werkzaam is, beter ruikt en langer een fris resultaat geeft dan welke deodorant dan ook. Hoe langer u The Ohm Collection deodorants gebruik, hoe minder je nodig
hebt.
 
DEOdorant poeder is gemaakt van de zuiverste essentiële oliën gecombineerd met natriumbicarbonaat. De DEOdorant is bewust gemaakt van natriumbicarbonaat met heilzame essentiële oliën voor een zeer fris, zelfs alkaliserend resultaat.
 
DEOdorant van The Ohm Collection blijft, in tegenstelling tot andere aluminium vrije deodorants, minstens 12 uur actief. Het is een poeder deo welke genoeg is voor 5 tot 6 maanden. Dat maakt de deo dus heel voordelig!
 
De DEOdorant is verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren en is geschikt voor vrouwen en mannen. Er is ook een Deo lijn speciaal voor tieners.

De DEOdorant wordt geleverd in een mooi decoratief busje met diverse strooi mogelijkheden met fijne en grove openingen, zodat het makkelijk te doseren is.

Gebruiksaanwijzing:

Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels of andere plekken die 24 uur fris willen zijn. Herhaal dit zo nodig een keertje gedurende de dag.

Tip: Mocht je het vervelend vinden dat de poeder een beetje gaat "dwarrelen" dan kun je de poeder ook op je vingers aanbrengen nadat je net je gezichtscrème of bodylotion hebt aangebracht, om het poeder vervolgens bij je oksels aan te brengen. Je vingers zijn dan nog wat vettig van de crème/lotion.

Contra-Indicaties: 

 • Niet direct na het scheren gebruiken
 • Een periode van rust, om de zoveel maanden is altijd goed voor de bacteriële balans van de huid
 • Niet gebruiken op een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde huid. Bij irritatie het gebruik meteen stop zetten

Disclaimer: 

Gebruik enkel zoals voorgeschreven, het poeder is niet bedoeld voor inwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Leeftijd:

 • Wij adviseren om het product te gebruiken vanaf 12 jaar

Allergeneninfo: 

Bevat geen GMO producten, rijst, rijstvezels, lactose, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen. Dit deopoeder is Vegan en Kosher.

Bewaren:

Droog, Koel en gesloten bewaren

Ingrediënten:

Wildcrafted Cedar, Sacred Frankincense, Lavender and Tea Tree oil blended with sodium bicarbonate.

Inhoud: 120 gram

Kijk hier voor meer informatie over The Ohm Collection, en een overzicht van al hun deodorant poeders en cremes, parfums en zonnebrandproducten in de webshop Bio Amable.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over