Baby reinigingsdoekjes
Smartkids - Eco Baby Wipes / Babydoekjes
1 Review | Review toevoegen
Smartkids - Eco Baby Wipes / Babydoekjes Extra zachte, vochtige babydoekjes 100% afbreekbaar Smartkids ECO babydoekjes zijn vochtige babydoekjes en extra zacht voor de dagelijkse reiniging van de...
ā‚¬Ā 3,19

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Smartkids - Eco Baby Wipes / Babydoekjes

  • Extra zachte, vochtige babydoekjes
  • Droogt snel, geen natte billen
  • 100% afbreekbaar

Smartkids ECO babydoekjes zijn vochtige babydoekjes en extra zacht voor de dagelijkse reiniging van de tere babyhuid. Smartkids ECO doekjes zijn van 100% organisch geteelde bamboe zonder gebruik van pesticiden, kunstmest of irrigatieen en dragen het Swan-label; het Scandinavische symbool voor ecologische producten. Bamboe vezels houden tot 60% meer water vast dan katoen, zonder natter aan te voelen. 
 
De doekjes zijn 100% afbreekbaar. Smartkids ECO doekje bevatten geen parfum of alcohol; daarom zijn ze goedgekeurd door de Deense Astma & Allergie Vereniging.
 
Smartkids babydoekjes zijn een kwaliteitsproduct uit Denemarken. Zij hebben erkend milieulabel.

Gebruik:

De doekjes zijn sterk en makkelijk in gebruik. Door de handige opening eenvoudig uit de verpakking te halen. De afsluitklep zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen.

Smartkids zijn producten voor de gevoelige babyhuid. 
 
Waarom bamboe?
De bamboeplant is goed voor het milieu. De bamboeplant vermindert de CO2 in de lucht en produceert meer zuurstof dan andere bomen. Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld. Hij kan 15 cm per dag groeien en kan na drie of vier jaar geoogst worden bij een lengte van 11 meter. Omdat het een grassoort is, begint de bamboeplant na de oogst snel weer te groeien; nieuwe scheuten groeien direct weer uit dezelfde wortels. De bamboeplant groeit natuurlijk, zonder het gebruik van pesticiden of kunstmest. Bamboe heeft maar weinig water nodig. Er zijn twee soorten bamboeplanten: één voor industrieel gebruik een één die gegeten wordt door de pandabeer. Het type bamboe voor industrieel gebruik is grover, groeit hoger in de bergen en op andere plaatsen dan de bamboe die de pandabeer eet. Dit betekent dat de bamboe die gebruikt wordt in onder andere de babydoekjes van Smartkids geen invloed heeft op het leven van de pandabeer. 

Keurmerken:

Nordic Ecolabel (ook wel Nordic Swan) is het milieukeur van Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Als Nordic Ecolabel op een product staat vermeld, dan is het één van de minst milieubelastende producten in zijn soort. Het keurmerk is vergelijkbaar met het Nederlandse Milieukeur. Het Zweedse normalisatie-instituut SIS is keurmerkbeheerder.
 
U kunt Nordic Ecolabel tegenkomen op onder meer (chloorvrij geproduceerd) papier en vloerbedekking, maar ook tijdens reizen naar Zweden. Nordic Ecolabel is namelijk ook toegekend aan meer dan honderd Zweedse hotels en jeugdherbergen
 
Het Deense  Asthma & Allergy Foundation [Astma-Allergi Danmark]
Het kenmerk is geen garantie of aanbeveling van het product, maar het bewijs dat de Deense Astma & Allergy Foundation  de lijst van ingrediënten heeft gezien en bepaald dat het geen allergenen bevat en dus, volgens het laatste onderzoek,een minimaal risico op het ontwikkelen van allergieën. 

Inhoud: 60 stuks

Sorteren op:

Review toevoegen
Joyce - 13-09-2019 19:37

Deze wipes zijn erg prettig! Op vakantie waren ze op en hebben we andere gekocht en toen realiseerden we ons weer hoe fijn deze zijn. Vochtig genoeg om de billerjes schoon te maken maar niet zo nat dat de billen daarna nat zijn wat bij andere doekjes wel het geval is.
We bestellen altijd zoā€™n 10 pakken tegelijk en de bezorging is altijd zeer snel (volgende dag al inhuis).