Top

Royal Green - Saw Palmetto Complex

  • Royal Green - Saw Palmetto Complex
24,95

 Royal Green - Saw Palmetto Complex

  • Unieke kruidenondersteuning
  • Gecertificeerd biologisch
  • Vegan

Royal Green * Saw Palmetto complex * is een unieke kruidenondersteuning. Waarom uniek? Omdat niet alleen het zaagbladpalm (Saw Palmetto) 100% gecertificeerd biologisch is, maar ook de geelwortel, groene thee, ashwagandha, brandnetelblad, maitake, gember, selenium en zwarte peper. Het resultaat is een zuiver, hoog geconcentreerd en breed-spectrum product met een optimale werking. Ervaar het verschil nu.

Hoogste kwaliteit
Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! Royal Green gebruikt alleen ingredienten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Royal Green is 100% vegetarisch, organisch en biologisch. Vrij van chemicaliën, conserveermiddelen, suikers en synthetische zoet- en smaakstoffen.

Dus genieten van het leven en gezond blijven!

Gebruik:

Neem dagelijks 1 - 2 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd.

Geldt bij alle voedingssuplementen: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten:

Zaagbladpalm* (serenoa repens, capsule: HPMC, geelwortel* (curcuma longa), groene thee* (camellia sinensis), ashwagandha* (withania somnifera), grote brandnetel* (urtica dioica), maitake* (grifola frondosa), anti-klontermiddelen: talk en siliciumdioxide, gember* (zingiber officinale), zwarte mosterd extract* (brassica nigra), zwarte peper* (piper nigrum)

* gecertificeerd biologisch

Inhoud: 60 vcaps

Klik hier voor een overzicht van alle producten van Royal Green in de webshop Bio Amable.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten