0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Recepten /

Indisch stoofpotje

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 kilo magere runderlappen
  • 1 theelepel koenjit
  • 1 theelepel sereh
  • 1 theelepel djahe
  • 1 theelepel ketoembar
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel djintan
  • 3 flinke uien
  • 4 tenen knoflook
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 1 flinke eetlepel sambal brandal
  • zout
  • peper
  • 3 dl runderbouillon 

Voorbereiding: 

  1. Snijd het vlees in dobbelstenen
  2. Snipper de ui en knoflook
  3. Wrijf het vlees in met zout en peper
  4. Meng de koenjit, sereh, djahe, ketoembar, laos en djintan door elkaar en wrijf het vlees hiermee in

Bereidingswijze:

  1. Doe alles in de slowcooker
  2. Zorg ervoor dat het vlees onder de bouillon en het lekker kan stoven
  3. Zet de slowcooker 1 uur op high en 6-7 uur op slow


Weergave:
 

Let Op!!! Door Corona helaas weer vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

Wij brengen de pakketten dagelijks zo spoedig mogelijk naar het postkantoor, maar PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!