filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Weer een heerlijk recept van de Slowcookers van Facebook. Wordt snel lid en zie meer recepten! Echt een aanrader!

Ingrediënten:

  • 1 grote ui
  • 3-4 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 500 gr runderstoofvlees, in blokjes
  • 1 grote aubergine in blokjes gesneden
  • 2 el thaise rode currypasta
  • 1 el vissaus
  • 4 dl kokosmelk

Bereidingswijze:

  1. Doe de ui en knoflook in een keukenmachine en maal tot een pasta
  2. Verhit de olie in een pan en bak deze pasta zo'n 2 tot 3 min
  3. Voeg het vlees en de aubergine in porties toe en bak tot ze bruin zien
  4. Roer de currypasta, vissaus en kokosmelk erdoor
  5. Breng aan de kook en doe in de slow cooker
  6. Zet de slow cooker op laag en laat 8-9 uur staan
Lekker met bloemkoolrijst en roergebakken paksoi!


Weergave: