0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Recepten /

Gehaktbrood uit de slowcooker

Dit recept kwam langs op facebook waar Paleolique een hele leuke Paleo site heeft. Ga gauw eens bij haar kijken!
  • 1 kilo (bio) rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 el amandelmeel
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • Een paar kastanjechampignons 
  • Kruiden (chilipeper, zout, oregano, thijm, rozemarijn)
  • Aluminiumfolie
  • Theedoek

Bereidingswijze:

  1. Snij de ui, paprika, bleekselderij en kastanjechampignons klein
  2. Kruid het gehakt naar smaak in een schaal en voeg de gesneden groente toe
  3. Kneed goed door elkaar met je blote handen
  4. Breek er een ei boven, voeg 1 el amandelmeel toe en kneed verder 
  5. Bedek de bodem van je crockpot/slowcooker met aluminiumfolie (4x gevouwen voor de stevigheid) en leg hierop je gehaktbrood
  6. Span een theedoek onder de deksel (Tip van Angelic: de theedoek vangt het vocht onder de deksel op. Zo krijgt je gehaktbrood een mooi bruin korstje)
  7. Zet je crockpot/slowcooker op de stand Low voor 6,5 uur
(Bron: Facebook Paleolique)


Weergave:
 

Let Op!!! Door Corona helaas weer vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

Wij brengen de pakketten dagelijks zo spoedig mogelijk naar het postkantoor, maar PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!