Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Glutenvrij, suikervrij

Dit heerlijke recept heb ik al veelvuldig gemaakt, zo lekker en zo snel gedaan! Klik hier voor het originele recept!

Ingrediënten:

  • 200 gram amandelmeel
  • 100 gram palmsuiker
  • 1 eetlepel kaneel
  • 50 gram biologische roomboter / kokosolie
  • 4 eieren
  • 50 ml slagroom / kokosmelk / crème fraîche
  • snufje keltisch zeezout
  • 1 flinke theelepel baking soda of wijnsteenbakpoeder
  • kneepje citroen / theelepel honing
 
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Vet een cakeblik in met roomboter (mijn afmeting is: 21 x 11 cm)
  3. Meng de amandelmeel, palmsuiker, kaneel, zout en baking soda in een kom door elkaar
  4. Mix in een aparte kom de eieren, roomboter, slagroom en citroen
  5. Voeg dan het amandelmeel mengsel toe aan de eieren en mix het kort door elkaar
  6. Giet het beslag in de cakevorm
  7. Bak de cake ca 45 minuten in de oven. Om te controloren of de cake gaar is kun je er een satéstokje in steken, als er geen plakkerige resten meer aanzitten is de cake gaar.
  8. Stort de cake na 2 minuten uit het cakeblik en laat het geheel afkoelen
Eet smakelijk!
(bron: Gezond leven van Jacoline)


Weergave: