filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Chiazaad heeft de eigenschap dat het gelei-achtig bindt. Ideaal om pudding mee te maken! Hier een recept wat ik heb gevonden op het internet bij http://www.gezondetips.nl. Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels Chiazaad
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 banaan
  • handje blauwe bessen
  • geraspte kokos
  • theelepeltje kaneel

Bereidingswijze:

  1. Doe de banaan en de kokosmelk in de blender en maak een gladde massa.
  2. Voeg nu de het chiazaad en kaneel toe, meng erdoorheen.
  3. Giet het mengsel in een kom, dek het af met plasticfolie en plaats het ongeveer 4 uur of een nacht in de koelkast.
  4. Het chiazaad gaat wellen in de kokosmelk en maakt de pudding stevig.
  5. Serveer de pudding met blauwe bessen en kokosrasp.
Tip: varieer met mango, sinaasappel, aardbeien of ander fruit. 

(Bron: http://www.gezondetips.nl)


Weergave: