Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
Let op! Bestellingen die donderdag t/m maandag geplaatst zijn, worden dinsdag 2 april verzonden!
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dit recept heb ik gekregen van een vriendin! Bedankt Diana!

Ingrediënten:

  • 225 gram rijstemeel
  • 115 gram amandelmeel
  • 4 theelepels wijnsteenbakpoeder
  • 1 eetlepel fijngehakte rozemarijn naaldjes
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 150 gram groene olijven in stukjes
  • 1 1/2 theelepel zeezout
  • 100 gram kokosolie
  • 4 eieren 
  • 250 mililiter water

Bereidingswijze:

  1. Oven voorverwarmen op 190 graden
  2. Vet een bakblik in met kokosolie of boter
  3. Meng het rijstemeel, amandelmeel, wijnsteenbakpoeder, rozemarijn, pesto, olijven en zout in een grote kom
  4. Smelt de kokosolie 
  5. Klop de eieren los in een aparte kom
  6. Voeg de eieren, water en kokosolie toe aan het meelmengsel.
  7. Goed roeren totdat je een smeuiig deeg hebt
  8. Doe het deeg in het bakblik en bak het brood in ongeveer een uur gaar in de oven.
  9. Aansnijden als de broodcake is afgekoeld


Weergave: