0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Cadeau ideetjes /

Deltas - Chakra Wijsheid Orakelkaarten - Caryn Sangster

Chakra wijsheid orakelkaarten | Deltas
Deltas - Chakra Wijsheid Orakelkaarten - Caryn Sangster
0 Reviews | Review toevoegen

Deltas - Chakra Wijsheid Orakelkaarten 49 inzichtkaarten Boekje met informatie Ook leuk als cadeau Stap binnen in de wereld van de chakra's en krijg inzicht in hoe je huidige situatie, gedachten en

Standaard levertijd

1 dag

€ 23,95
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Deltas - Chakra Wijsheid Orakelkaarten

  • 49 inzichtkaarten
  • Boekje met informatie
  • Ook leuk als cadeau

Stap binnen in de wereld van de chakra's en krijg inzicht in hoe je huidige situatie, gedachten en keuzes de zeven energiecentra in je lichaam beïnvloeden. Alles wat zich afspeelt in je leven, weerspiegelt zich namelijk in je chakra's. Het in balans brengen van je energiecentra is daarom niet alleen essentieel voor je algemeen welzijn, het is ook een manier om je ziel af te stemmen op de wijsheid van het universum.

Er zijn 49 kaarten en een boekje met boodschappen die je helpen uit te zoeken welke energiecentra uit evenwicht zijn. De boodschappen sporen je aan om na te denken over blokkades in de energiestromen en helpen je om uw chakra's te genezen. Zo kunt je de eerste stappen zetten op de weg naar innerlijke balans en een persoonlijke transformatie.

Kijk hier voor een overzicht van alle producten van Deltas in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Let Op!!! Door Corona helaas weer vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

Wij brengen de pakketten dagelijks zo spoedig mogelijk naar het postkantoor, maar PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!