Top

Bonusan - Co Enzym B12 1500 mcg Plus

  • Bonusan - Co Enzym B12 1500 mcg Plus
27,50

Bonusan - Co Enzym B12 1500 mcg Plus

Samenstelling per tablet:

Actief vitamine B12

(als methylcobalamine en adenosylcobalamine/dibencozide) 1500 mcg

 

Actief folaat

(als 5-methyl-tetrahydrofolaat glucosamine zout)   200 mcg

Hulpstoffen:

Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Vrij van:

GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik:

Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Over B12:

B12 is de moeilijkst opneembare vitamine. Het is dus extra belangrijk dat u altijd de best opneembare vormen inzet! 

 

Co-enzym B12 1500 mcg plus bevat per slikbare tablet maar liefst 1500 microgram adenosyl- en methyl-B12. De vorm en dosering zorgen ervoor dat het direct wordt opgenomen en gebruikt, ook bij minder intrinsieke factor. Dus geen tabletjes meer onder de tong te smelten. Bovendien is het een welkom alternatief voor de vervelende B12-prik bij ouderen. De formule is verrijkt met Quatrefolic®, de nieuwste generatie actief folaat.

 

B12 verdient altijd extra aandacht bij ouderen, omdat ze minder intrinsieke factor produceren. Co-enzym B12 1500 mcg plus bevat een hoge dosering die ook dán goed zijn werk doet. 

 

Voldoende B12 is van extra belang voor vegetariërs en veganisten. Dankzij de hoge dosering en het gebruiksgemak is Co-enzym B12 1500 mcg plus ook hier de beste oplossing.

 

Let op met maagzuurremmers, ze zijn erg populair, maar remmen ook de productie van intrinsieke factor. Ook een maagverkleining kan gevolgen hebben; een minder groot maagoppervlak produceert ook minder intrinsieke factor.

 

De EFSA onderschrijft het gebruik van vitamine B12 voor een goed energieleverend metabolisme, werking van het zenuwstelsel, psychologische functie, vorming van rode bloedcellen, werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid. Bij voorkeur adviseert u in dit verband adenosyl- en methyl-B12.

 

Quatrefolic ® is een superieur opneembaar glucosaminezout van folaat. Deze actieve vorm werkt veel beter in het lichaam dan het veelgebruikte calciumzout. Glucofolaat draagt bij aan een goed metabolisme van homocysteïne, de werking van het zenuwstelsel, psychologische functie, werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid. 

Inhoud: 90 tabletten

 


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten