0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Blog /

Aromatherapie

Aromatherapie met etherische oliën


Gepubliceerd op: 15-01-2017
Deze blog is geschreven door: Cora Braas


Etherische oliën zijn veelzijdig en worden steeds meer gebruikt. Om sfeer te creëren en een aangenaam gevoel te geven, maar ook helend voor vele kwaaltjes voor mens en dier. Ook voor het maken van schoonheidsproducten als zeep of crèmes met superfijne eigenschappen voor de huid. Zelfs in het huishouden te gebruiken, want sommige oliën werken antibacterieel. Bij het ruiken van een geur wordt via het limbische systeem in onze hersenen onze psyche beïnvloed, dit kan opwekkend en kalmerend werken, maar bijvoorbeeld ook aardend zijn. Geur is ook belevenis, bij de geur van zonnebrand ben je weer even op vakantie. Er zijn diverse toepassingen: inademing via flesje, zakdoek, aromalichtje of diffuser, aanbrengen op de huid door massage of in bad (altijd samen met een dragende olie). De olie kan op vele manieren zijn doel bereiken. Gebruik altijd een zuivere, 100% pure olie van hoge kwaliteit en zonder synthetische toevoeging, laat je niet verleiden door goedkopere varianten. Hoe hoger de kwaliteit hoe beter de werking.


Aromatherapie Alambika biologische etherische oliën


Wat zijn goede, zuivere en betrouwbare etherische oliën?

Alambika is het merk voor zuivere en betrouwbare biologisch gecertificeerde & wildcrafted etherische oliën, daarom hebben wij voor dit merk gekozen bij Bio Amable.

 

Alambika biedt aromatherapie met een gevoel van welbehagen, veilig- en heilzaamheid, gewonnen uit de natuur. Unieke, gecertificeerde biologische en wildcrafted etherische oliën, synergiën, roomsprays en massage-en basisoliën van therapeutische kwaliteit. De zuiverheid is wetenschappelijk getest. De oliën zijn puur en zonder vulmiddelen of chemische toevoegingen. Ze worden behandeld als levende moleculen voor nog betere kwaliteit, wat vele title="Aromatherapie Alambika biologische etherische oliënVetiver biologische etherische oliegezondheidsvoordelen geeft.

 

Waarom kiezen voor Alambika?

 

  • Omdat Alambika een grote keuze biedt. Momenteel wel verschillende 119 etherische oliën.
  • Omdat Oshadhi, het zusje van Alambika, al sinds 1990 bestaat. Alambika is de verfijnde lijn en heeft naast solo oils ook synergiën, haaroliën, basisoliën, massage oliën, roomsprays, wellness roll-ons, etc.
  • Omdat het bedrijf totaal niet commercieel is, maar wel streeft naar de beste kwaliteit. Alle oliën zijn heel zorgvuldig uitgekozen door founder Malte Hozzel.
  • Vrij inkopen zonder verplichtingen die eraan hangen, geen multi level marketing of piramide systemen.
  • Omdat de oliën uit de landen komen waar ze horen te groeien. Zo krijg je de beste werking en kwaliteit.
  • Omdat er geen chemische toevoegingen zijn toegevoegd.
  • Omdat de oliën waar kan biologisch zijn en anders worden ze in het wild gewonnen.
  • Omdat de oliën met liefde worden behandeld. In het gebouw waar alles wordt gebotteld en verwerkt is een groot vierkant daklicht wat tot de bodem vrij is, zodat de kosmische energie het gebouw kan binnenstromen.
  • Ook staan er bijvoorbeeld geen mobieltjes aan zodat er minimale straling is in het gebouw.
  • Daarnaast wordt er klassieke muziek gedraaid. Een plant leeft immers, en de oliën worden als levende moleculen beschouwd. Wanneer je tegen een plant scheldt gaat hij dood, vertroetel je hem dan wordt hij nog krachtiger. Dit proces komt de oliën nog meer ten goede en zorgt ervoor dat de kwaliteit niet te evenaren is met andere oliën.

De etherische oliën zijn o.a. te koop bij bio-amable.nl en voor therapeuten te bestellen via alambika.nl

Ervaar de kwaliteit.

tekst