Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de ā‚¬ 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
AlambikaLogo Alambika

 

Over de founder van Alambika essentiële oliën:

Dr. Malte Hozzel werd geboren in Duitsland en promoveerde aan de Universiteit van Heidelberg in vergelijkende literatuurwetenschap en taalkunde. Zijn interesse in zelfkennis via meditatie bracht hem ertoe etherische oliën te bestuderen en te onderzoeken. In 1990 richtte Dr. Hozzel het bedrijf Ayus Essential Oils International op in Duitsland met de Oshadhi en later ook de Alambika Aromatherapy-lijn en richtte vervolgens in 1992 het Aromatherapy Seminar Center, Orto de Prouvenco op in de Provence Frankrijk. Malte heeft talloze artikelen, blogposts en boeken gepubliceerd over de transformatie van de moderne samenleving en over holistische aromatherapie. De afgelopen 30 jaar heeft hij internationale aromatherapieconferenties georganiseerd en eraan deelgenomen in tal van landen over de hele wereld.

De essentiële oliën zijn zuiver, biologisch of zelfs uit het wild gewonnen (wildcrafted). De etiketten bevatten informatie over: het deel van de plant wat gewonnen is, De botanische naam, het geslacht, soort, land van herkomst, methode van winning, chemotype, teeltwijze, batchnummer, houdbaarheidsdatum en dat het 100% pure essentiële olie is. Er zijn per olie altijd rapporten op te vragen.


Etherische Essentiële Oliën van zuivere therapeutische kwaliteit *biologisch:

Omega Wellness Basis Olie (coldpressed / koudgeperst) en van therapeutische kwaliteit *biologisch:

Badolie:

Aromatherapy essentials:

Waves of life synergy:

Wellness massage oils:

Wellbeing roll-on:

Aromatherapie balsem:

Gezichtsverzorging:

Young Skin Facial Oils:

Verzorging ogen:

Verzorging handen:

Aloë gels:

Lipbalsem:

Haarolie:

Floral Mist:

Jojoba parfum roll-on 5 ml:

Eau de parfum spray:

Parfum pommade:

Aftershave:

Ambiance room spray:

Diffuser:

Alle producten van Alambika zijn Cruelty Free, niet getest op dieren.


Weergave:
  1 / 11  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.