Mini face mask hibiscus
Balm Balm - Hibiscus Face Mask 15 gram
0 Review | Review toevoegen
Gezichtsmasker met Hibiscus voor een reinigende en exfoliĆ«rende werking. Zacht reinigend masker verrijkt met bruinĀ rijstmeel, gemalen hibiscus en geranium.

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 6,70
ā‚¬Ā 6,03
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Balm Balm - Hibiscus Face Mask

  • Gezichtsmasker met Hibiscus
  • Geeft reinigende en exfoliërende werking
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • 100% biologisch
  • Vegan


Gezichtsmasker met Hibiscus voor een reinigende en exfoliërende werking. Zacht reinigend masker verrijkt met bruin rijstmeel, gemalen hibiscus en essentiële olie van geranium. Het masker reinigt de huid intensief, maar geeft tegelijkertijd een heerlijk zacht en comfortabel gevoel.

Gebruik:

Meng het poeder met wat water tot een zachte pasta. Breng de pasta aan op een gereinigd gezicht en laat het zo'n tien minuten inwerken. Daarna met natte vingertoppen ronddraaiende bewegingen op het gezicht maken voor de exfolierende werking. Daarna zorgvuldig afspoelen. Wanneer het masker voor die tijd al is ingedroogd, mag het ook eerder afgespoeld worden. Wij adviseren om het masker eens per week te gebruiken.

Balm Balm heeft haar al hun producten een -no plastic- verpakking gegeven. Dit vanuit de bewuste gedachte de enorme plastic afvalberg die in onze oceanen drijft te verminderen.

Ingrediënten:

Oryza Sativa Powder (Brown Rice), Hibiscus Sabdariffa Flower Powder (Hibiscus), Pelagonium Graveolens (Rose Geranium)

Inhoud: 15 gram

Kijk hier voor meer informatie over Balm Balm en een overzicht van alle huidverzorging van Balm Balm in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.