Top

Atelier do Sabão - Hydraterende Scheerzeep

  • Atelier do Sabão - Hydraterende Scheerzeep

Atelier do Sabão - Hydraterende Scheerzeep

  • Scheerzeep met verzorgende en verzachtende ingrediënten
  • Heerlijke frisse geur van limoen en patchouli
  • Voor gezicht en lichaam te gebruiken
  • Dierproefvrij
Scheren wordt een nieuwe beleving met deze zeer hydraterende scheerzeep, de biologische hennep- en saffloerolie zorgen samen met de wonderolie voor een zachte huid. De witte klei is zeer mild en zelfs geschikt voor de gevoeligste huid. Essentiële olie van laurier en gember hebben een antiseptische, pijnstillende en genezende werking op de huid waardoor eventuele wondjes meteen verzorgd worden. De essentiële oliën van limoen en patchouli zorgen voor een frisse aangename geur.

Met de hand vervaardigd in Portugal, volgens het koude procédé, zodat alle voedingsstoffen die van nature in de grondstoffen aanwezig zijn worden behouden. 

Voor langdurig gebruik laat je de zeep na gebruik drogen op een houten zeephouder. De zepen zijn vrij van chemische conserveermiddelen, bewaar ze niet te lang, maar geniet van de zuivere kwaliteit. De werkzaamheid heeft zich al regelmatig bewezen bij mensen met huidproblemen.
 
Door het gebruik van 100 % natuurlijke grondstoffen kan de kleur en/of het kleurenpallet enige afwijking vertonen dat maakt ieder stukje zeep uniek. Kwaliteit en eigenschappen blijven uiteraard hetzelfde. Na drie weken ga je het resultaat zien en voelen aan je huid. Gun je huid zuivere schoonheid, ze is het waard!

Geen kleffe en drassige zeep meer na gebruik? Neem dan de SoapLift, deze laat lucht door en je zeep drogen.

Ingrediënten:

Olijfolie, kokosolie, palmolie, biologische saffloer- en hennepolie, vitamine E, water, natriumhydroxide, witte klei, essentiële olie van limoen, laurier, gember en patchouli.

Inhoud: +/- 110 gram

Kijk hier om meer te lezen over Atelier do Sabão en het assortiment zepen in de webshop Bio Amable.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 5
Reviews (2)
rating 5 (4.5 / 2 Reviews)

Paula (08-08-2017) rating 4 Wat een heerlijke geur. Je huid voelt zacht aan na gebruik.

Hanneke (25-02-2017) rating 5 Lekker in gebruik. en je huid voelt erna zacht aan zelf na het douchen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over