0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uiterlijke verzorging / Aromatherapie /

Aromatherapie van A tot Z - Petra Sonnenberg

Boekje over gebruik van etherische oliën
Aromatherapie van A tot Z - Petra Sonnenberg
0 Reviews | Review toevoegen

Aromatherapie van A tot Z - Petra Sonnenberg Boek met informatie over etherische oliën Over werking en gebruik Handig boekje

Standaard levertijd

1 dag

€ 12,50
Prijs per 

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Aromatherapie van A tot Z - Petra Sonnenberg

  • Boek met informatie over etherische oliën
  • Over werking en gebruik
  • Handig boekje

Gezegdes als: "even een luchtje scheppen, "daar zit een luchtje aan" en "er is geen vuiltje aan de luch" zijn allemaal uitdrukkingen die zich naar geurbeleving laten vertalen. Dat geuren een sterke invloed uitoefenen op onze zintuigen en onze omgeving, staat zeker vast en er zijn veel goede en uitgebreide boeken over geuren en etherische oliën verschenen.  Dit boek 'Aromatherapie van A tot Z' is een overzichtelijke en handige gids over de werking en toepassing van de meest gebruikte (en goed verkrijgbare) etherische oliën en andere aromatische essences en is bedoeld voor iedereen die direct met aromatherapie aan de slag wil. Ervaar de reinigende en helende krachten van etherische oliën! Er staan ook tips in voor het maken van je eigen oliën!

Inhoud: 109 pagina's

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Let Op!!! Door Corona helaas weer vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

Wij brengen de pakketten dagelijks zo spoedig mogelijk naar het postkantoor, maar PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!