Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Er zijn veel recepten voor brownies, maar dit is een verrukkelijke variant al zeg ik het zelf! Marinka blinkt echt uit in deze recepten! Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 1 groene bakbanaan
  • 200g zachte dadels
  • 85g kokosolie
  • 75g cacaopoeder
  • ½ tl baksoda
  • ½ tl vanillepoeder

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius. Vet een kleine bakvorm in met wat kokosolie. (Marinka gebruikt een ronde springvorm met een doorsnede van 15 cm)
  2. Snij de bakbanaan in stukjes.
  3. Combineer bakbanaan, ontpitte dadels, gesmolten kokosolie, cacao, baksoda en vanillepoeder in een foodprocessor en maak een glad beslag.
  4. Verdeel het beslag over de bakvorm en strijk het glad met de achterkant van een lepel.
  5. Bak de brownies in 25 minuten gaar. Laat ten minste 30 minuten afkoelen voor het serveren.
(Bron: www.eetpaleo.nl)


Weergave: