Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Heerlijk recept om mee te nemen voor de lunch van Oerkracht Voedingsadvies. Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • Scheutje kokosroom
  • 1 tl peterselie
  • Peper & zout naar smaak
Zalmvulling:
  • 100 gram zalmfilet
  • Peper en zout
  • Kokosolie om in te bakken
Tonijnsalade:
  • ½ blikje tonijn
  • Peper en zout naar smaak
  • Flinke eetlepel (zelfgemaakte) mayonaise

Bereidingswijze:

  1. Kluts de eieren samen met de kokosroom en peterselie, en breng op smaak met peper en zout. Bak hiervan een dun omelet, en laat afkoelen.
  2. Kruid de zalmfilet met peper en zout en bak goudbruin en gaar in de kokosolie.  Trek na het bakken de stukken uit elkaar en laat afkoelen.
  3. Prak de tonijn samen met de mayonaise fijn en breng op smaak met peper en zout.
  4. Snij de (afgekoelde) omelet doormidden. Verdeel over de ene helft de zalmfilet en over de andere helft de tonijnsalade. Rol beide helften op en snij in stukken. ‘Plak’ eventueel de randjes vast met wat mayonaise zodat ze keurig opgerold blijven.
(Bron: Oerkracht Voedingsadvies)


Weergave: