Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
Let op! Bestellingen die donderdag t/m maandag geplaatst zijn, worden dinsdag 2 april verzonden!
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Dit recept kwam ik ooit tegen bij: Gezond leven van Jacoline, en ik heb het heel vaak gemaakt! Makkelijk te maken en ontzettend lekker! Klik hier om naar het originele recept te gaan.

Ingrediënten (ca 7 stuks)
  • 100 gram amandelmeel
  • 50 gram gesmolten kokosolie of roomboter
  • 50 gram palmsuiker
  • 1 los geklopt ei
  • 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
  • 2 theelepels speculaaskruiden
  • 60 gram zelfgemaakt suikervrij amandelspijs
  • 25 gram amandelschaafsel
  • muffinvormpjes
Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de amandelmeel met de kokosolie, suiker, ei, speculaaskruiden en wijnsteenbakpoeder tot een samenhangend mengsel.
  3. Vul de muffinvormpjes met het mengsel. Vul ze maximaal 3/4.
  4. Maak met een theelepel in het midden van het mengsel een holling. Het makkelijkst gaat dat om met de theelepel het mengsel naar de zijkant te duwen.
  5. Vul in elke holling wat verkruimeld amandelspijs.
  6. Het amandelschaafsel kun je nu als een rondje om het amandelspijs heen leggen. Een klein beetje in het mengsel duwen zodat ze vast blijven zitten.
  7. Bak de muffins in 15 minuten gaar en bruin. 
  8. Even afkoelen en smullen maar!
(Bron: Gezond leven van Jacoline)


Weergave:
 

Let op!!! Je order wordt dinsdag verzonden!
I.v.m. de Paasdagen