Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weer zo'n heerlijk en makkelijk te maken recept van Oerkracht Voedingsadvies! Mmmm.......Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 60 gram kokosolie
  • 75 gram ahornsiroop
  • 60 gram witte amandelpasta
  • 1 ei
  • 2 el citroensap
  • 125 gram amandelmeel
  • Snuf zeezout
  • 4 gram wijnsteenbakpoeder (ongeveer ¾ theelepel)
  • 125 gram rozijnen
Tip: gebruik in plaats van rozijnen ook eens walnoten, studentenhaver of stukjes chocola voor de variatie!

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een vierkante bakvorm in van 20×20 cm of neem een springvorm.
  3. Smelt de kokosolie en laat deze weer afkoelen totdat deze lauw is.
  4. Vermeng de kokosolie, ahornsiroop, witte amandelpasta, het ei en de citroensap. Klop dit kort door met een handmixer.
  5. Voeg de amandelmeel, zeezout en bakpoeder toe en roer dit snel tot een egale massa.
  6. Meng de rozijnen erdoor en giet het mengsel in de bakvorm.
  7. Bak in 20 tot 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
(Bron: Oerkracht Voedingsadvies)


Weergave: