0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Zechsal

Zechsal

Veel mensen weten het al: Zechsal biedt verlichting en geeft ontspanning. De pure magnesium wordt door de huid op natuurlijke wijze opgenomen, en in de cellen doet het zijn heilzame werk.

Magnesiumchloride ​is het werkzame bestanddeel in Zechsal,  een mineraal in een pure en krachtige vorm. De Zechsal producten bevatten de hoogste concentratie van dit zuivere magnesium. Dit wordt gegarandeerd via het Zechstein Inside keurmerk. De kwaliteit van het productieproces is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Productie en verpakking van de magnesiumolie, gel en badkristallen vindt plaats onder GMP-standaarden en HACCP-normen. 
 
Dit geldt ook voor de shampoo en bodycream. Hiervoor is de receptuur ontwikkeld in samenwerking met Bio-Gen, gevestigd in Bad Ems Duitsland. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en voldoen aan de strenge regels van de BDIH (Bundesverband der Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und kosmetische Mittel) voor natuurcosmetica. 
 
De Zechsal producten bevatten geen conserveringsmiddelen, zijn niet op dieren getest en zijn 100% natuurlijk. Bij de keuze van de verpakkingsmaterialen en leveranciers proberen we het milieu zoveel mogelijk te ontzien. 

Producten van Zechsal in de webshop Bio Amable:Weergave: