filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Yverum


"Verum" komt uit het Latijn en betekent waarheid. Yverum ziet zichzelf als een innovatief en creatief team, die samen eerlijke, natuurlijke en exclusieve cosmetica vertegenwoordigen.

Naast de kwalitatief hoogwaardige en streng gecontroleerde ingrediënten in de producten, wordt ook nadruk gelegd op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. 

Yverum is bezig met bewustzijn van onze omgeving en selecteren daarom de leveranciers van de grondstoffen met goede voorwaarden en ondersteuning van billijke arbeidsvoorwaarden in de derde wereld. 

Omdat vegan cosmetica voor Yverum niet bij de inhoud van het product zelf stopt, is ook de exclusieve verpakking door Yverum gekozen zonder dierlijke ingrediënten en grotendeels biologisch afbreekbaar.
 

Producten van Yverum in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Yverum - Hyarulon Anti-Aging Serum

Dit anti-aging serum heeft een zeer hoge concentratie hyaluronzuur voor een intensief gehydrateerde, stralende en voller uitziende huid.

99,00

40%
visibility

Yverum - Hyarulon Crème 24h

Een plantaardige gezichtscrème met een zeer hoge concentratie aan hyaluronzuur en waardevolle oliën voor een intensief gehydrateerde en...

104,95

62,97

40%
visibility

Yverum - Hyarulon Eye & Lip Serum

Een plantaardig serum voor de kwetsbare, dunne huid rondom ogen en lippen met een zeer hoge concentratie aan hyaluronzuur.

64,95

38,97

40%
visibility

Yverum - Set: Hyarulon Serum & Crème

72,00

43,20

visibility

Yverum - Set: Vegan Oog- en Lipserum & Lipbalm

Een luxe set met een lipbalm met kostbare natuurlijke oliën voor een perfecte verzorging van de lippen en een oog- en lipserum.

72,00

visibility

Yverum - Vegan Lipcare Collageen Rose

Lippenbalsem verrijkt met kostbare natuurlijke boters en oliën voor een optimale verzorging, hydratatie en bescherming van de lippen.

21,55

20%
visibility

Yverum - Vegan Lipcare Refill

Lipbalsem navulling, verrijkt met kostbare natuurlijke boters en oliën voor een optimale verzorging, hydratatie en bescherming van de...

6,95

5,56

35%
visibility

Yverum - Vegan Lipcare With Cover

Lipbalsem in een luxe huls verrijkt met kostbare natuurlijke boters en oliën voor een optimale verzorging, hydratatie en bescherming van...

19,95

12,97

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Let op!!! Je order wordt 2 OKTOBER verzonden!
I.v.m. vakantie.
Voor het ongemak een korting alleen met vouchercode: September5