0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Yverum

Yverum


"Verum" komt uit het Latijn en betekent waarheid. Yverum ziet zichzelf als een innovatief en creatief team, die samen eerlijke, natuurlijke en exclusieve cosmetica vertegenwoordigen.

Naast de kwalitatief hoogwaardige en streng gecontroleerde ingrediënten in de producten, wordt ook nadruk gelegd op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. 

Yverum is bezig met bewustzijn van onze omgeving en selecteren daarom de leveranciers van de grondstoffen met goede voorwaarden en ondersteuning van billijke arbeidsvoorwaarden in de derde wereld. 

Omdat vegan cosmetica voor Yverum niet bij de inhoud van het product zelf stopt, is ook de exclusieve verpakking door Yverum gekozen zonder dierlijke ingrediënten en grotendeels biologisch afbreekbaar.
 

Producten van Yverum in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
Yverum - Cleansing Oil
Biologische cleanser voor het gezicht, ogen en lippen met een lichte rijke textuur. Verrijkt met koudgeperste Arganolie dat zorgt voor een zachte huid.
31,50 incl. btw
Yverum - Hyarulon Anti-Aging Serum
Dit anti-aging serum heeft een zeer hoge concentratie hyaluronzuur voor een intensief gehydrateerde, stralende en voller uitziende huid.
99,00 incl. btw
Yverum - Hyarulon Crème 24h
Een plantaardige gezichtscrème met een zeer hoge concentratie aan hyaluronzuur en waardevolle oliën voor een intensief gehydrateerde en gevoede huid. 
104,95 incl. btw
Yverum - Hyarulon Eye & Lip Serum
Een plantaardig serum voor de kwetsbare, dunne huid rondom ogen en lippen met een zeer hoge concentratie aan hyaluronzuur.
64,95 incl. btw
Yverum - Set: Vegan Oog- en Lipserum & Lipbalm
Een luxe set met een lipbalm met kostbare natuurlijke oliën voor een perfecte verzorging van de lippen en een oog- en lipserum.
72,00 incl. btw
Yverum - Vegan Lipcare Collageen Rose
Lippenbalsem verrijkt met kostbare natuurlijke boters en oliën voor een optimale verzorging, hydratatie en bescherming van de lippen.
19,95 incl. btw
Yverum - Vegan Lipcare Refill
Lipbalsem navulling, verrijkt met kostbare natuurlijke boters en oliën voor een optimale verzorging, hydratatie en bescherming van de lippen.
6,95 incl. btw
Yverum - Vegan Lipcare With Cover
Lipbalsem in een luxe huls verrijkt met kostbare natuurlijke boters en oliën voor een optimale verzorging, hydratatie en bescherming van de lippen.
19,95 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Cadeau bij besteding vanaf
€ 100,=:


Gratis make-up pouch van PuroBIO t.w.v. € 8,90 metallic zilver, satijn grasgroen of fluweel bordeaux.