Calendula Zalf | Weleda
Weleda - Calendula Zalf
0 Review | Review toevoegen
Weleda - Calendula Zalf Herstelt een ruwe, schrale of gesprongen huid Ideaal voor kloofjes Zuiverende werking op de huid Deze Weleda Calendula Zalf beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe.......
€ 8,99

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Weleda - Calendula Zalf 

  • Herstelt een ruwe, schrale of gesprongen huid
  • Ideaal voor kloofjes
  • Zuiverende werking op de huid

Deze Weleda Calendula Zalf beschermt, verzorgt en verzacht een ruwe, schrale of gesprongen huid (door koude, droge lucht) en is tevens geschikt voor de verzorging van kloofjes en tepelkloven. In Calendula zalf wordt een extract van verse Calendula Officinalis (Goudsbloem) verwerkt dat een verzachtende en zuiverende invloed heeft op de huid. Calendula wordt ook wel plantaardig jodium genoemd vanwege haar zuiverende eigenschappen.

Calendula Zalf is een gezondheidsproduct dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. 

Gebruik:

De zalf twee tot drie maal daags aanbrengen op de ruwe, schrale of gesprongen huid. Indien nodig afdekken met een pleister (bijvoorbeeld tijdens de nacht). De huid echter niet continu afsluiten van de buitenlucht. De zalf is alleen bestemd voor uitwendig gebruik.
 
Gebruik van Calendula Zalf tijdens zwangerschap of borstvoeding:

Je kunt Calendula Zalf gewoon gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedings-periode. Ook geschikt voor het verzorgen en verzachten van tepelkloven (tijdens de borstvoedingsperiode). Voor het voeden de tepels schoonmaken met een vochtig washandje.

De zalf niet gebruiken bij:

Overgevoeligheid voor sesamolie of wolwas kan Calendula Zalf beter niet worden gebruikt. Sesamolie en wolwas kunnen in uitzonderingsgevallen allergische huidreacties veroorzaken. Deze verdwijnen spoedig nadat het gebruik is gestaakt. Indien dit, binnen een week, niet het geval is wordt geadviseerd een arts te raadplegen. Bij een dergelijke overgevoeligheid wordt afgeraden Calendula Zalf (nogmaals) te gebruiken.

Ingrediënten:

Sesamum Indicum Oil, Calendula Officinalis Extract, Aqua, Lanolin, Cera Alba, Lanolin Alcohol.
 
Calendula Zalf bestaat uit een alcoholisch extract van Calendula officinalis (20%) in een zalfbasis van sesamolie, bijenwas, wolwas, wolwasalcoholen en water.
 
Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Inhoud: 25 gram

Kijk hier om meer te lezen over Weleda en voor een overzicht van alle producten van Weleda in de webshop Bio Amable

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.