Balsemieke Melissegeest | Weleda
Weleda - Balsemieke Melissegeest
0 Review | Review toevoegen
Weleda - Balsemieke Melissegeest Is ontspannend op de spijsvertering Ook bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie Balsemieke Melissegeest werkt ontspannend op de spijsvertering......

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 15,99

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Weleda - Balsemieke Melissegeest

  • Is ontspannend voor de spijsvertering
  • Ook bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie
  • Kruidenpreparaat
  • Vegan

Balsemieke Melissegeest werkt ontspannend op de spijsvertering en bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie. Het bevat de aromatische ingrediënten van zeven verschillende planten; koriander, engelwortel, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, citroen en citroenmelisse.

Gebruik:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 tot 5 x daags, naar behoefte, 15-20 druppels innemen. De druppels met een geringe hoeveelheid water of op suiker innemen.

Let op!
Gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar en zwangere of borstvoedinggevende vrouwen alleen in overleg met een (behandelend) arts.

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Bestaat uit een stoomdestillaat van citroenmelisse 4,5%, nootmuskaat 2,2%, kaneel 1,5%, grote engelwortel 1,1%, koriander 0,75%, kruidnagel 0,66% en etherische olie van citroen 0,06%. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn alcohol en water. Bevat ca. 63% (v/v) alcohol.

Inhoud: 50 ml

Kijk hier om meer te lezen over Weleda en voor een overzicht van alle natuurlijke producten van Weleda in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.