Urtica Gel | Weleda
Weleda - Urtica Gel
0 Review | Review toevoegen
Weleda - Urtica Gel Verkoelt en verzorgt geprikkelde, rode en gevoelige huid Inzetbaar bij zonnebrand en insecten steken Ondersteund het herstellend vermogen van de huid Urtica Gel van Weleda......

Standaard levertijd

1 dag

€ 10,99

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Weleda - Urtica Gel

  • Verkoelt en verzorgt geprikkelde, rode en gevoelige huid
  • Inzetbaar bij zonnebrand en insecten steken
  • Ondersteund het herstellend vermogen van de huid
  • Vegan


Urtica Gel van Weleda verkoelt en verzorgt de geprikkelde, rode en gevoelige huid door zonnebrand en insectensteken en het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Urtica Gel bevat een extract van Arnica en kleine brandnetel (Urtica urens). Arnica bevordert de doorbloeding en stimuleert de stofwisseling enUrtica vermindert het 'branderige' gevoel. Door de samenstelling is Urtica Gel direct verkoelend en is makkelijk smeerbaar waardoor het zeer geschikt is als eerste hulp product. Tevens verkrijgbaar als Urtica Zalf wat gebruikt kan worden na de eerste hulp fase.

Gebruik:

Urtica Gel meerdere malen per dag dun aanbrengen op de geprikkelde, rode en gevoelige huid. De gel verkoelt direct en verzacht daarnaast de geprikkelde, rode en gevoelige huid door zonnebrand en insectensteken. Tevens verkrijgbaar als Urtica Zalf wat gebruikt kan worden na de eerste hulp fase. De gel is alleen bestemd voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten:

Aqua, Alcohol, Glycerin, Urtica Urens Extract, Xanthan Gum, Arnica Montana Extract.

Urtica Gel bestaat uit een alcoholisch extract van Arnica montana (Valkruid) en Urtica urens (Kleine brandnetel) in een gelbasis van glycerol, xanthaan, alcohol en water.

Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Inhoud: 25 gram

Kijk hier om meer te lezen over Weleda en voor een overzicht van alle producten van Weleda in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.