Reykjavik Sauna Opgietconcentraat
Volatile - Reykjavik Sauna Opgietconcentraat
0 Review | Review toevoegen
Volatile - Reykjavik Sauna Opgietconcentraat Met Sinaasappel, Citroen en Lavendel Frisse en vrolijke geuren Geeft ruimte en lucht Weldaad voor lichaam en geest De frisse vrolijke geuren van...
ā‚¬Ā 6,45

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Volatile - Reykjavik Sauna Opgietconcentraat

  • Met Sinaasappel, Citroen en Lavendel
  • Frisse en vrolijke geuren
  • Geeft ruimte en lucht
  • Weldaad voor lichaam en geest

De frisse vrolijke geuren van sinaasappel, citroen en lavendel zorgen voor een opgewekte stemming.

De aantrekkingskracht van de sauna wordt groter door de heerlijke geurmelange. Zodra u de sauna binnenkomt worden je zintuigen geprikkeld door de geuren van populaire essentiële oliën als rozemarijn, lavendel, pepermunt, tijm, den en eucalyptus. Je krijgt het gevoel dat je rondwandelt in frisse, groene dennenbossen en uitgestrekte tuinen met een overvloed aan kruiden. Maar het gaat niet alleen om de geur, de oliën die worden gebruikt in de sauna staan ook bekend om hun anti-sceptische, schimmeldodende en activerende werking. Pure weldaad voor lichaam en geest! 

Gebruik:

Meng 5 tot 10 ml opgietconcentraat met 1 liter water. Giet 15 tot 20 ml water per kubieke meter saunaruimte op de gloeiend hete stenen.
 
Waarschuwing: giet het opgietconcentraat nooit onverdund op de stenen! De pure essentiële oliën mengen niet met water, maar drijven daar bovenop. 

Inhoud: 100 ml

Kijk hier om meer te lezen over Volatile en zie alle producten van Volatile in de Webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.