Malmö Sauna Opgietconcentraat
Volatile - Malmö Sauna Opgietconcentraat
0 Review | Review toevoegen
Volatile - Malmö Sauna Opgietconcentraat Met den & sinaasappel Warme geur met vrolijke noot Weldaad voor lichaam en geest Malmö met den en sinaasappel Een kruidige......
€ 6,25

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Volatile - Malmö Sauna Opgietconcentraat

  • Met den & sinaasappel
  • Warme geur met vrolijke noot
  • Weldaad voor lichaam en geest

Malmö met den en sinaasappel 
Een kruidige, mooie warme geur die doet denken aan een boswandeling. De sinaasappel maakt het geheel fris en fruitig en zorgt voor een vrolijke noot. 

De aantrekkingskracht van de sauna wordt groter door de heerlijke geurmelange. Zodra u de sauna binnenkomt worden je zintuigen geprikkeld door de geuren van populaire essentiële oliën als rozemarijn, lavendel, pepermunt, tijm, den en eucalyptus. Je krijgt het gevoel dat je rondwandelt in frisse, groene dennenbossen en uitgestrekte tuinen met een overvloed aan kruiden. Maar het gaat niet alleen om de geur, de oliën die worden gebruikt in de sauna staan ook bekend om hun anti-sceptische, schimmeldodende en activerende werking. Pure weldaad voor lichaam en geest! 

Gebruik:

Meng 5 tot 10 ml opgietconcentraat met 1 liter water. Giet 15 tot 20 ml water per kubieke meter saunaruimte op de gloeiend hete stenen.
 
Waarschuwing: giet het opgietconcentraat nooit onverdund op de stenen! De pure essentiële oliën mengen niet met water, maar drijven daar bovenop. 

Inhoud: 100 ml

Kijk hier om meer te lezen over Volatile en zie alle producten van Volatile in de Webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.