Cadeauset van 5 Aromatherapie Opgietsauna
Volatile - 5 Aromatherapie Opgietsauna
0 Review | Review toevoegen
Volatile - 5 Etherische Oliƫn Aromatherapie Opgietsauna 5 verschillende geuren ideaal om af te wisselen Multi functioneel te gebruiken Weldaad voor lichaam en geest Mooie cadeauverpakking

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 11,25

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Volatile - 5 Aromatherapie Opgietsauna

  • 5 verschillende geuren ideaal om af te wisselen
  • Multi functioneel te gebruiken
  • Weldaad voor lichaam en geest
  • In cadeauverpakking

De aantrekkingskracht van de sauna wordt groter door de heerlijke geurmelange. Zodra u de sauna binnenkomt worden je zintuigen geprikkeld door de geuren van populaire essentiële oliën als rozemarijn, lavendel, pepermunt, tijm, den en eucalyptus. Je krijgt het gevoel dat je rondwandelt in frisse, groene dennenbossen en uitgestrekte tuinen met een overvloed aan kruiden. Maar het gaat niet alleen om de geur, de oliën die worden gebruikt in de sauna staan ook bekend om hun anti-sceptische, schimmeldodende en activerende werking. Pure weldaad voor lichaam en geest! 

Essentiële oliën in de sauna 

De essentiële oliën zijn multi functioneel te gebruiken in de sauna. Verdampen of verstuiven, door toe te voegen aan het opgietwater, of vermengd in een neutrale badolie aan het badwater. Ook heel fijn in neutrale massage-olie, in een aromalampje, op een aromasteen, in voetenbaden, pakkingen, stoombaden en de whirlpool. Je zult veel plezier hebben van deze set, enkele druppels zijn vaak al genoeg voor een weldadig resultaat. 
 
Voeg aan 1 lepel water 4 druppels olie toe en sprenkel dit over de stenen. Nog gemakkelijker zijn de opgietconcentraten. Meng 5 tot 10 ml opgietconcentraat met 1 liter water. Giet 15 tot 20 ml water per kubieke meter saunaruimte op de gloeiend hete stenen.
 
Waarschuwing: giet het opgietconcentraat nooit onverdund op de stenen! De pure essentiële oliën mengen niet met water, maar drijven daar bovenop.

De saunageuren:

Malmö met den en sinaasappel 
Een kruidige, nogal warme geur die doet denken aan een boswandeling. De sinaasappel maakt het geheel fris en fruitig en zorgt voor een vrolijke noot. 
 
København met pepermunt en kruizemunt 
Deze geur waait als een frisse wind door het hoofd, geeft ruimte en lucht. De kruizemunt rond de scherpe kantjes van de pepermunt wat af en samen zorgen ze voor een heerlijk frisse geur. 
 
Stockholm met lavendel berg, lavendel spijk en lavendel maillette 
De combinatie van deze drie lavendelsoorten geeft een heerlijke geur om met gemak bij te ontspannen en u helemaal over te geven aan een moment van rust. 
 
Oslo met kajeput en eucalyptus
De warme geur van de kajeput werkt ontspannend op lichaam en geest. De eucalyptus geeft ruimte bij klachten aan de luchtwegen. Samen werken ze verfrissend en ontspannend. 
 
Helsinki met rozemarijn en mirte
Rozemarijn werkt stimulerend en heel verfrissend, je krijgt zin om weer aan te pakken. Gecombineerd met de warme geur van mirte een heerlijk mengsel om de dag mee te beginnen!

Inhoud: 5 x 20 ml

Kijk hier om meer te lezen over Volatile en zie de sauna producten en roomsprays van Volatile in de Webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.