Stockholm Sauna Opgietconcentraat
Volatile - Stockholm Sauna Opgietconcentraat 250 ml
0 Review | Review toevoegen
Volatile - Stockholm Sauna Opgietconcentraat Met drie soorten lavendel Voor pure ontspanning Weldaad voor lichaam en geest Stockholm met lavendel berg, lavendel spijk en lavendel....
ā‚¬Ā 17,90

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Volatile - Stockholm Sauna Opgietconcentraat

  • Met drie soorten lavendel
  • Voor pure ontspanning
  • Weldaad voor lichaam en geest

Stockholm met lavendel berg, lavendel spijk en lavendel maillette 
De combinatie van deze drie lavendelsoorten geeft een heerlijke geur om heerlijk bij te ontspannen en jezelf helemaal over te geven aan een moment van rust. 
 
De aantrekkingskracht van de sauna wordt groter door de heerlijke geurmelange. Zodra u de sauna binnenkomt worden je zintuigen geprikkeld door de geuren van populaire essentiële oliën als rozemarijn, lavendel, pepermunt, tijm, den en eucalyptus. Je krijgt het gevoel dat je rondwandelt in frisse, groene dennenbossen en uitgestrekte tuinen met een overvloed aan kruiden. Maar het gaat niet alleen om de geur, de oliën die worden gebruikt in de sauna staan ook bekend om hun anti-sceptische, schimmeldodende en activerende werking. Pure weldaad voor lichaam en geest! 

Gebruik:

Meng 5 tot 10 ml opgietconcentraat met 1 liter water. Giet 15 tot 20 ml water per kubieke meter saunaruimte op de gloeiend hete stenen.
 
Waarschuwing: giet het opgietconcentraat nooit onverdund op de stenen! De pure essentiële oliën mengen niet met water, maar drijven daar bovenop. 

Inhoud: 250 ml

Kijk hier om meer te lezen over Volatile en zie alle producten van Volatile in de Webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.