0
Winkelwagen
€ 0,00
Urtekram - Tandpasta Groene Thee / Munt
Urtekram - Tandpasta Groene Thee / Munt

Urtekram - Tandpasta Groene thee / Munt Voor wittere tanden Stimuleert het tandvlees en hersteld Bevat geen SLS/SLES Bevat geen fluoride Voor gezond tandvlees en gezonde tanden is een goede m

€ 3,79
Prijs per 

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

Urtekram - Tandpasta Groene Thee / Munt

  • Voor wittere tanden
  • Stimuleert het tandvlees en hersteld
  • Bevat geen SLS/SLES
  • Fluoridevrij
  • Vegan

Voor gezond tandvlees en gezonde tanden is een goede mondhygiëne een voorwaarde. De Urtekram groene thee/munt tandpasta bevat krijt en actieve stoffen die de tanden schoonmaken, het tandvlees stimuleren en tanden witter maken. 
 

De Urtekram tandpasta bevat geen SLS/SLES of andere schuimende middelen die het mondslijmvlies kunnen irriteren. Dankzij de formule krijgt u toch een goed schuimeffect. De Urtekram tandpasta's zijn bijzonder geschikt in combinatie met het gebruik van een elektrische tandenborstel. 

Ingrediënten:

Krijt, water, plantaardige glycerine *, carrageen, etherische muntolie *, groene thee-extract *, mirre.

* = Biologische landbouw

Ingrediënten (INCI):

Calciumcarbonaat, aqua, glycerine *, carrageen, Mentha piperita olie *, Mentha viridis olie *, (aroma *), camellia sinensis extract *, Commiphora MYRRHA olie, limoneen**, linalool**.

* = uit biologische landbouw
**= van essentiële olie

Deze groene thee met munt tandpasta is niet op dieren getest.

Inhoud: 75 ml

Kijk hier om meer te lezen over Urtekram en voor een overzicht van alle haarverzorging, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging van Urtekram in de webshop Bio Amable.