Mouthwash Sensitive Strong Mint
Urtekram - Mouthwash Sensitive Strong Mint
0 Review | Review toevoegen
Urtekram - Mouthwash Strong Mint Urtekram Sensitive Strong Mint Mouthwash met probiotica en wilgenbast extract is ontwikkeld om een evenwicht te vinden tussen de natuurlijke verdediging van de mond...
ā‚¬Ā 9,73

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Urtekram - Mouthwash Sensitive Strong Mint

  • Fluoride vrij mondwater
  • Met probiotica en wilgenbast extract
  • Geen chemische ingrediënten
  • Bevat geen microplastics
  • Vegan

Urtekram® Bio9 Sensitive Strong Mint Mouthwash met probiotica en wilgenbast extract is ontwikkeld om een evenwicht te vinden tussen de natuurlijke verdediging van de mond en het verlichten van gevoelige tanden. Je kunt het mondwater afzonderlijk gebruiken of samen met URTEKRAM tandpasta voor een beter resultaat. Dit product is COSMOS ORGANIC en Vegan gecertificeerd. Dit Urtekram product is vegan gecertificeerd.

Gebruik:

Spoel na het poetsen van de tanden gedurende 30 seconden met 1 dopje (10ml) mondwater. Slik niet in. Schudden voor gebruik.

Ingrediënten (INCI):

Aqua, Glycerin**, Aloe Barbadenis leaf extract*, Xylitol, Salix purperea bark extract*, Mentha Piperita leaf extract*, Glycyrrhiza glabra root extract*, zinc citrate trihydrate, Menthol*, Commiphora Myrrha oil, Aroma, Sodium hydroxid

* Ingrediënt from organic farming
**Made using organic ingrediënts

Deze mouthwash strong mint is niet op dieren getest.

Inhoud: 300 ml

Kijk hier om meer te lezen over Urtekram en voor een overzicht van alle haarverzorging, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging van Urtekram in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.