Tandpasta Whitening: Fresh Mint
Urtekram - Tandpasta Whitening: Fresh Mint
0 Review | Review toevoegen
Urtekram - Tandpasta Whitening: Fresh Mint De Fresh Mint Whitening Toothpaste geeft je wittere tanden, en daarnaast de natuurlijke bescherming die de tandpasta biedt geeft het je ook een frisse adem.

Standaard levertijd

1 dag

€ 5,39

Voorraad : 15

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Urtekram - Tandpasta Whitening: Fresh Mint

  • Maakt je tanden witter en geeft een frisse adem
  • Bestrijdt cariës en tandplak
  • Bevat geen microplastics
  • Fluoridevrij
  • Vegan

De Fresh Mint Whitening Toothpaste geeft je wittere tanden, en daarnaast de natuurlijke bescherming die de tandpasta biedt geeft het je ook een frisse adem. Je kunt dit afzonderlijk gebruiken of samen met URTEKRAM Strong Mint Sensitive Mouthwash voor een beter resultaat. Deze tandpasta is microplastic vrij.

URTEKRAM® Bio9® Fresh Mint Whitening Toothpaste bevat apatiet en is ontwikkeld om het glazuur op de tanden te versterken, naast de natuurlijke bescherming die de tandpasta van Urtekram biedt. Bio9® geeft 9 sterke voordelen.

Ingrediënten (INCI):

Natuurlijke kalk, water, glycerince**, berkensuiker, aloë vera*, calciumhydroxyapatiet, gehydrateerde silica, polysaccharide, zinkcitraat, muntolie*, menthol*, magnoliabastextract, mirre.

* = biologisch
** = gemaakt van biologische ingrediënten
Deze tandpasta fresh mint is niet op dieren getest.

Inhoud: 75 ml

Kijk hier om meer te lezen over Urtekram en voor een overzicht van alle haarverzorging, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging van Urtekram in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.